Audiovisuals 1

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Treball audiovisuals Cicle mitjà curs 09-10 : 

Treball audiovisuals Cicle mitjà curs 09-10 Nom i cognoms del membres del grup 1 Ainhoa Gomez Rincon 2 Pol Ramirez Serret 3 Laura Manrique Molina 4 Miriam Gonzalez Pajuelo 5 Alex Garcia Maiz

Activitat 1 Repàs i explicació dels diferents plans. Power point : 

Activitat 1 Repàs i explicació dels diferents plans. Power point Expliqueu l’activitat realitzada: Pla general:tota una classe. No és important el detall, sino que és important el conjunt. Pla detall: una cara amb les espatlles.és important el personatge que surt. Primer pla:un ull . És important el detall que es mostra.

Activitat 2 Repàs del treball amb la càmera de fotos. Realització de fotografies :pla general, primer pla, pla detall. : 

Activitat 2 Repàs del treball amb la càmera de fotos. Realització de fotografies :pla general, primer pla, pla detall. Expliqueu l’activitat realitzada: Pla general: Vam fer una foto del bosc en general, sense fixar-nos en res especial, sino en la grandària del bosc. Primer pla: Vam fer la foto d´una fulla del bosc. Pla detall: Vam fer la foto d´ una formiga que hi havia a la fulla.

Activitat 4.1 Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. : 

Activitat 4.1 Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. Pla general Expliqueu que es mostra amb aquestes fotos. Un nen i una nena estan a la cooperativa de Sarrià de Ter al costat de la pista de futbol o de handbol. A la segona foto estem a la classe fent feina, i es veu una panoràmica de tota la classe.

Activitat 4.2Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. : 

Activitat 4.2Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. Primer Pla Expliqueu que es mostra amb aquestes fotos. La primera foto es la cara de la Mireia a la Cooperativa. A l’altre foto es veuen flors de diferents colors, la seva forma i com són.

Activitat 4.3Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. : 

Activitat 4.3Enganxa les fotografies de cada tipus de pla. Pla detall Expliqueu que es mostra amb aquestes fotos. La primera foto es el ull d’en Pol i es pot veure quina forma té, el color,etc. A la segona foto es veuen les dents i la boca de la Míriam.

Pautes : 

Pautes Que hem de pensar abans de fer la foto Heu fet servir el zoom per fer les fotos o heu apropat i allunyat la càmera Ha sortit la foto a la primera Quins inconvenients han sortit

authorStream Live Help