Daune auto si asigurari auto RCA si CASCO, service reparatii auto

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Daune auto si asigurari auto RCA si CASCO, unde sa-ti repari masina in caz de accident, alege service auto agreat de societatile de asigurare din Romania fara accept de plata. Alege CAR EXPERT AUTO!

Comments

Presentation Transcript

Lucruri pe care probabil nu le stiai despre asigurarile auto RCA, CASCO si daune auto:

Lucruri pe care probabil nu le stiai despre asigurarile auto RCA, CASCO si daune auto Ce spune legislatia care reglementeaza aceste asigurari in Romania, veti afla in cele ce urmeaza !

Daune si asigurari auto:

Daune si asigurari auto U n autovehicul care are peste 50% din elementele de caroserie externe avariate / zgariate trebuie sa i se despagubeasca vopsitul exterior complet ; V aloare maxima despagubita de societatea de asigurare din Romania ( ALLIANZ-TIRIAC, GENERALI, OMNIASIG, GROUPAMA, GARANTA, CITY INSURANCE, UNIQA, CARPATICA ASIG, EUROINS) se calculeaza dupa gradul de uzura al masinii raportat la valoarea de nou a masinii ; A cest calcul se modifica in cazul in care proprietarul autovehiculului poate dovedi prin acte ( facturi , devize ) ca a investit bani in repararea masinii , valoarea investitiei adaugandu -se la valoarea maxima despagubibila . D aca are loc un accident intre doua automobile in care ambele sunt vinovate , atunci vorbim de culpa comuna . In acest caz fiecare va fi despagubit de catre asiguratorul celuilat cu jumatate din valoarea daunei ;

Daune si asigurari auto:

Daune si asigurari auto I n cazul in care automobilul are inspectia tehnica expirata sau soferul masinii este in stare de ebrietate , asigurarea RCA nu este valabila ; P agubitul , pe baza politei de asigurari auto RCA, isi poate repara masina la ce service doreste , asiguratorul neputand sa ii impuna un service sau sa il limiteze la acele service- uri cu care are contract; In cazul in care sunteti pagubitul intr -un accident auto, va sfatuim sa alegeti un service auto care va poate da masina la schimb pe timpul reparatiei auto pe RCA sau Casco . Se asemenea , d aca puteti circula cu masina va sfatuim sa cereti service- ului la care vreti sa reparati masina sa comande piesele si sa va anunte cand vin ca sa puteti duce masina , altfel riscati sa lasati masina inutil in service si poate aveti nevoie de ea , ei neputand sa o repare pana nu le sosesc piesele si nici masina la schimb nu va poate da masina . Si se ajunge in sfarsit ca masina sa fie reparata . Inainte de a putea ridica masina din service asiguratorul trebuie sa emita un accept de plata in baza devizului de reparatie elaborat de service, deviz care se face conform notelor de constatare . Emiterea acestui accept de plata implica din partea asiguratorului angajamentul , recunoastearea faptului ca dosarul este complet , ca nu mai are nevoie de alte acte si ca va plati dauna , conform legii , in 15 zile (desi practic nu se intampla chiar asa ).

ATENTIE!!!!:

ATENTIE!!!! CAR EXPERT AUTO CENTER Sos . Pipera-Tunari , Nr.1, Voluntari , jud . Ilfov Tel.: 0754.777.666 | 0752.767.676 Website: www.carexpertauto.ro Puteti Alege sa va reparati masina avariata intr -un accident la un service auto agreat de societatea de asigurare care a emis polita RCA a vinovatului cu decontare directa fara accept de plata . Asta inseamna ca dupa efectuarea reparatiei pe RCA la service- ul respectiv , masina este eliberata imediat , acest caz fiind si cel mai dorit de soferi . Pentru o despagubire sigura si rapida a daunelor auto fara accept de plata din partea asiguratorului alegeti CAR EXPERT AUTO , service auto in Bucuresti .

authorStream Live Help