137 salm 37 (36) (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el salm 37(36)

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

…Tu saps molt bé , que quan Ell ens demana alguna cosa és perquè pensa donar-nos molt més . Empapat del salm 36 (37) ... Recorda la frase de Sant Pau: "Jo sé de qui m'he fiat !” Del recull de David. SALM 37 (36) (de la carta de Jesús Carsellé García, pvre .. de 23/03/1984)

PowerPoint Presentation:

No t’exasperis pel triomf dels dolents, no envegis els qui obren malament. S’assecaran ben aviat com l’herba, es marciran com l’herbei dels prats. Confia en el Senyor, fes el bé, i viuràs segur en el país. Que sigui el Senyor la teva delícia: ell et donarà el que desitja el teu cor . Encomana al Senyor els teus camins , confia en ell, deixa’l fer : farà que brilli la teva justícia com la llum, la teva raó, com el sol de migdia. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

Reposa en el Senyor i espera en ell, no t’exasperis contra els homes que triomfen, contra els homes intrigants. No t’irritis ni t’indignis, no t’exasperis, que només faries mal, i els que fan mal seran exclosos del país, però el qui espera en el Senyor posseirà la terra Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

Dura tan poc, l’injust! Si mires al seu lloc, ja no l’hi trobes. Però els humils posseiran la terra, fruiran d’una gran pau. Els injustos desembeinen l’espasa i tiben l’arc per abatre el pobre i l’humil, per assassinar els qui van per bon camí; però l’espasa se’ls clava al cor i se’ls trenquen els arcs. El malvat intriga contra el just, estreny les dents contra ell. Però el Senyor se’n riu, perquè veu com s’acosta la seva hora. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

Val més la pobresa d’un sol just que l’opulència de molts malvats; perquè els braços dels malvats seran trencats, però als justos, el Senyor els sosté. El Senyor vetlla per l a vida dels honrats: posseiran eternament la seva herència. No s’hauran d’avergonyir en anys dolents, en temps de fam no els faltarà l’aliment . Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

Els malvats van de dret a la ruïna; els enemics del Senyor s’esvairan com el greix de les víctimes, s’esvairan amb el fum. L’injust manlleva i no torna; el just, en canvi, és benèvol i dóna. els qui el Senyor beneeix posseiran la terra; els qui ell maleeix en seran exclosos. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

El Senyor guia els passos de l’home, el manté ferm i vetlla el seu camí; si mai cau, no queda estès a terra, perquè el Senyor li dóna la mà. Decanta’t del mal i fes el bé, i tindràs una casa per sempre, perquè el Senyor estima la justícia i mai no desempara els seus fidels Del salm 37 (36) Des de jove fins avui, que ja sóc vell, no he vist encara un just abandonat ni que els seus fills anessin a captar. El just presta a mans plenes tot el dia; serà beneït el seu llinatge.

PowerPoint Presentation:

No quedarà ni rastre dels perversos, s’extingirà el llinatge dels malvats; però els justos posseiran la terra, hi habitaran per sempre més. El malvat espia el just i cerca de portar-lo a la mort; però el Senyor no l’abandona al seu poder ni permet que els jutges el condemnin. El just té als llavis la saviesa, la seva boca diu la veritat; té gravada al cor la llei del seu Déu i camina amb pas segur. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

Confia, doncs, en el Senyor, segueix els seus camins; t’exaltarà i posseiràs la terra, i en veuràs exclosos els malvats . Fixa’ t en els bons, mira els honrats: l’home de pau té descendència; però els pecadors desapareixen tots alhora, la descendència dels malvats s’extingirà. He vist un malvat que triomfava i prosperava com un arbre ufanós; però, en passar-hi, ja no hi era; l’he buscat i no en quedava ni rastre. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

És el Senyor qui salva els justos, els protegeix en dies de perill. El Senyor els ajuda i els allibera, els allibera dels malvats i els salva, perquè en ell es refugien. Del salm 37 (36)

PowerPoint Presentation:

SALM 37 (36) Presentació realitzada per en Quim de Cal Terrisser el 20 d’agost de 2014 calterrisser@gmail.com

authorStream Live Help