024 La resurrecció, finalitat de la vida (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

Presentació inspirada en el bellíssim poema d'Euguéni Evtuchenko, poeta ortodox rus, que se cita en el llibre: LA MORT PLENITUD DE VIDA - Diàleg amb el P.Antonio Oliver -, de Joan Terrassa. Presentación inspirada en el bellísimo poema de Euguéni Evtuchenko, poeta ortodoxo ruso, citado en el libro: LA MUERTE PLENITUD DE VIDA –Diálogo con el P.Antonio Oliver-, de Joan Terrasa.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

“ Déu estima més que les molècules que en el moment de la mort es troben en el meu cos” Presentació inspirada en el bellísim poema de Euguéni Evtuchenko , poeta ortodox rus, que se cita en el libre: LA MORT PLENITUD DE LA VIDA - Diàleg amb el P. Antonio Oliver-, de Joan Terrasa

PowerPoint Presentation:

“ Déu estima aquest cos marcat pel cansament, però també, marcat per la nostàlgia insatisfeta d'un llarg peregrinar, al llarg del qual, ha deixat empremtes darrere seu, en un món que s'ha fet humà i més habitable gràcies a aquestes petjades ”

PowerPoint Presentation:

“ Ressuscitar en el cos significa, que per a Déu que ens recull, res de la vida no ha estat en va ”

PowerPoint Presentation:

“ Ell estima l'Home amb tots els seus passos, amb cada batec del seu cor. Ell ha recollit totes les seves llàgrimes, ni el més mínim somriure li passa inadvertit ”

PowerPoint Presentation:

“ Ressuscitar en el cos significa, que l'Home no recupera en Déu l'únic moment de la seva vida, sinó tota la seva història ”

PowerPoint Presentation:

“ Quan Déu, al final, amassa el nostre ésser immortal: ni una llàgrima, ni un somriure, ni la primera nevada, ni el primer amor, ni l'únic amor, s'escorren dins dels seus dits ” Presentació inspirada en el bellísim poema d’ Euguéni Evtuchenko , poeta ortodox rus, que se cita en el llibre : LA MORT PLENITUD DE LA VIDA - Diàleg amb el P. Antonio Oliver-, de Joan Terrasa

PowerPoint Presentation:

Déu estima més que les molècules que en el moment de la mort es troben en el meu cos. Déu estima aquest cos marcat pel cansament, però també, marcat per la nostàlgia insatisfeta d'un llarg peregrinar, al llarg del qual, ha deixat empremtes darrere seu, en un món que s'ha fet humà i més habitable gràcies a aquestes petjades. Ressuscitar en el cos significa, que per a Déu que ens recull, res de la vida no ha estat en va. Ell estima l'Home amb tots els seus passos, amb cada batec del seu cor. Ell ha recollit totes les seves llàgrimes, ni el més mínim somriure li passa inadvertit. Ressuscitar en el cos significa, que l'Home no recupera en Déu l'únic moment de la seva vida, sinó tota la seva història. Quan Déu, al final, amassa el nostre ésser immortal: ni una llàgrima, ni un somriure, ni la primera nevada, ni el primer amor, ni l'únic amor, s'escorren dins dels seus dits. .

PowerPoint Presentation:

LA RESURRECCIÓ , FINALITAT DE LA VIDA Presentació realitzada per en Quim de Cal Terrisser el 26 de juliol de 2014 inspirada en el bellíssim poema d’ Euguéni Evtuchenko , poeta ortodox rus, que se cita en el libre: LA MORT PLENITUD DE LA VIDA - Diàleg amb el P. Antonio Oliver-, de Joan Terrasa calterrisser@gmail.com

authorStream Live Help