022 Santa Maria de Colores (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

inspirado en la revista digital Santa María de Colores (México)

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Santa Maria “de Colores” “present” en el Curset!...

PowerPoint Presentation:

Senyor!... em vas portar al Curset, em vas cridar al Curset, em vas fer festa en el Curset. Senyor!... em vas obrir el Camí, em vas mostrar el teu Amor, em vas ensenyar a Viure.

PowerPoint Presentation:

Ara Senyor, el Curset... és el lloc de la meva trobada personal amb mi mateix, de la meva trobada tan sorprenent amb Tu, i la meva trobada joiosa amb els meus germans.

PowerPoint Presentation:

Maria!... present en el Curset com a Betlem, donant a llum als teus fills perquè tinguin vida nova. Maria!... present en el Curset com en el Calvari, assumint el dolor dels teus fills perquè siguin corredemptors, units al teu Fill Redemptor.

PowerPoint Presentation:

Maria és presència quan tot s’ha omplert de tensió, por, foscor. Ella porta serenitat, ofereix suport eficaç, contagia pau.

PowerPoint Presentation:

Maria apareix en la Plenitud dels Temps, com en les noces de Canà ; al costat de la Creu, com a compliment de la Promesa Salvadora; a l’Església naixent de la Pentecosta, inaugurant un temps nou; apareix també en l’Apocalipsi, revestida de sol, amb la lluna sota els seus peus i coronada d’estels, encoratjant als cristians en el camí de la nostra vida.

PowerPoint Presentation:

Mare!... ...que sàpiga esperar ...sense tensions, ...sense desesperar, ...sense embuts, ...sense replegaments, ...sense orgull, ...sense perdre temps, ...amb paciència, ...amb humilitat, ...amb obertura, ...amb senzillesa, ...amb llibertat, ...amb amor.

PowerPoint Presentation:

El Curset em va fer esperar i madurar. El Curset em va fer esperar i aclarir. El Curset em va fer esperar amb goig.

PowerPoint Presentation:

Origen del text : Santa Maria “de Colores” 4t. dia Edicions (Mèxic) 16 de maig 2014 (fragments) Presentació realitzada per Quim de Cal Terrisser calterrisser @ gmail.com 18 de maig 2014 Vine a Cursets!...

authorStream Live Help