011 Jo crec en Vós, bon Déu (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

Pregària d'autor anònim utilitzada en les celebracions comunitàries de la església que està a Girona.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Jo crec en Vós, bon Déu (pregària)

PowerPoint Presentation:

Jo crec en Vós, bon Déu, jo crec en Vós, vivent misteriós ben a prop meu. Si el dubte algun cop ve, feu-me fort en la fe. jo crec en Vós, bon Déu, jo crec en Vós.

PowerPoint Presentation:

Jo espero en Vós, bon Déu, jo espero en Vós, se que per mi vetlleu, com Pare amorós. Si hem sento defallir i m’espanta el patir, jo espero en Vós, bon Déu, jo espero en Vós.

PowerPoint Presentation:

Jo us estimo, bon Déu, només a Vós; així ho han fet els sants, amb cor joiós. Ells em guien a mi, de la creu pel camí: jo us estimo, bon Déu, només a Vós.

PowerPoint Presentation:

A prop de Vós, bon Déu, a prop de Vós; feu-me al vostre servei ben generós. Feu-me sempre, Senyor, créixer en el vostre amor, a prop de Vós, bon Déu, a prop de Vós.

PowerPoint Presentation:

Jo crec en Vós, bon Déu Jo crec en Vós, bon Déu, jo crec en Vós, vivent misteriós ben a prop meu. Si el dubte algun cop ve, feu-me fort en la fe. jo crec en Vós, bon Déu, jo crec en Vós. Jo espero en Vós, bon Déu, jo espero en Vós, se que per mi vetlleu, com Pare amorós. Si hem sento defallir i m’espanta el patir, jo espero en Vós, bon Déu, jo espero en Vós. Jo us estimo, bon Déu, només a Vós; així ho han fet els sants, amb cor joiós. Ells em guien a mi, de la creu pel camí: jo us estimo, bon Déu, només a Vós. A prop de Vós, bon Déu, a prop de Vós; feu-me al vostre servei ben generós. Feu-me sempre, Senyor, créixer en el vostre amor, a prop de Vós, bon Déu, a prop de Vós.

PowerPoint Presentation:

JO CREC EN VÓS, BON DÉU Pregària d’autor anònim utilitzada en les celebracions comunitàries de l’Església que està a Girona Presentació realitzada el dia 12 de gener de 2013 per: terrissaire@ gmail.com

authorStream Live Help