248 salm 148 (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el salm 148 ..."la Missa sobre el món" de Theihard de Chardin... quan ofereix a Déu la lloança que puja de la creació i de l'evolució...

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Salm 148 La Missa sobre el món de Teilhard de Chardin : en un dels seus viatges científics, no podent celebrar sacramentalment l’Eucaristia, ofereix a Déu la lloança que puja de la creació i de l’evolució . (introducció de Hilari Raguer al salm 148)

PowerPoint Presentation:

Lloeu el Senyor des del cel, lloeu-lo en les altures, lloeu-lo tots els seus àngels, lloeu-lo tots els seus estols. Lloeu-lo , sol i lluna, lloeu-lo , estrelles lluminoses, lloa’l, cel del cel amb les aigües de l’espai.

PowerPoint Presentation:

Que tots lloïn el nom del Senyor: a una ordre d’ell , tots foren creats, els donà solidesa perpètua, els imposà lleis que no traspassaran . Lloeu al Senyor des de la terra, monstres marins i tots els oceans, llamps i pedra, neu i boira, huracans, que compliu el que us mana.

PowerPoint Presentation:

muntanyes i tots els turons, arbres fruiters i tots els cedres, feres i animals domèstics, rèptils i ocells alats, pobles i reis de la terra, poderosos i governants de tot el món, infants i vells, joves i noies.

PowerPoint Presentation:

Que tots lloïn el nom del Senyor, l’únic nom que excel·leix sobre tot altre, la seva majestat domina cel i terra, i ha donat al seu poble un gran poder.

PowerPoint Presentation:

Càntic de lloança de tots els qui l’estimen. dels seus familiars, els fills d’Israel.

PowerPoint Presentation:

Salm 148 Realitzat el dia 30 de desembre de 2012 per: terrissaire@ gmail.com

authorStream Live Help