141 salm 41 (40) (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

Presentació inspirada en el salm 41(40), només Déu es un amic que mai no falla.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Salm 41 (40) Ja és prou trist estar malalt. Si, a més, la gent del voltant – i el millor amic – troben normal que pateixis i pronostiquen fredament que ja estàs llest, i fins desitgen caritativament que acabis de patir i de fer patir als altres, aleshores descobriràs: 1er, que només Déu és un amic que mai no falla; 2on, que hi ha una benaurança reservada als qui de debò estimen i tenen cura dels malalts. (introducció de Hilari Raguer al salm 41)

PowerPoint Presentation:

Feliç el qui s’interessa pel pobre desvalgut; en temps difícils el Senyor el salvarà, el guardarà i el farà viure feliç a la terra, no el deixarà a mercè dels enemics. El Senyor el sostindrà en el dolor, fins a treure’l del llit on jeia malalt. Jo clamo: “Senyor, compadiu-vos de mi. he pecat contra vós, salveu-me la vida”.

PowerPoint Presentation:

Parlen de mi els meus enemics i em volen mal: “Quan es morirà! Que s’esborri el seu nom”. Si algun en ve per visitar-me, fingeix, ve a buscar males notícies per divulgar-les fora. Els qui m’odien murmuren entre ells, fan sobre meu presagis dolents: “El seu mal no té remei; ja és al llit, i no se n’alçarà”. Fins l’amic millor, en qui jo confiava, que menjava amb mi, compartint el meu pa, m’ha traït el primer.

PowerPoint Presentation:

Però vós, Senyor, compadiu-vos de mi, restabliu-me, i jo faré justícia. En això he conegut que m’estimàveu: que el meu enemic no pot cantar victòria. Però a mi, em conserveu sense culpa i em mantindreu per sempre davant vostre.

PowerPoint Presentation:

Beneït sigui el Senyor, Déu d’Israel, des de sempre i per sempre. Amén, amén.

PowerPoint Presentation:

Salm 41 (40) Realitzat el dia 12 d’Agost de 2012 per: terrissaire@ gmail.com

authorStream Live Help