123 salm 23 (22) (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el Salm 23 (22) "El Bon Pastor"

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Salm 23 (22) La incomprensió ens fa patir. Voldríem algú que ens conegués a fons, i que ens conegués amb amor… però només en el Bon Pastor tenim la plena seguretat d’aquest amor. (introducció de Hilari Raguer al salm 23)

PowerPoint Presentation:

El Senyor és el meu pastor, no em manca res, em fa descansar en prats deliciosos, em mena vora l’aigua, i allí em retorna . Em guia pels camins segurs per l’amor del seu nom.

PowerPoint Presentation:

Ni quan passo per barrancs tenebrosos no tinc por de res, perquè us tinc vora meu; la vostra vara de pastor m’asserena i em conforta.

PowerPoint Presentation:

Davant meu pareu taula vós mateix, i els enemics ho veuen; m’heu ungit el cap amb perfums, ompliu a vessar la meva copa.

PowerPoint Presentation:

Oh sí! La vostra bondat i el vostre amor m’acompanyen tota la vida, i viuré anys i més anys a la casa del Senyor. ... Però és en el Senyor Jesús en qui tota la força evocadora del nostre Salm aconsegueix la seva plenitud, troba el seu complet significat: Jesús és el Bon Pastor que va a la recerca de l’ovella perduda, que coneix les seves ovelles i dóna la vida per elles, ell és el camí, el veritable camí que ens condueix a la vida, la llum que il·lumina la vall fosca i venç totes les nostres pors. Ell és l’hoste generós que ens acull i ens posa fora de perill dels enemics preparant la taula del seu cos i de la seva sang i la taula definitiva del banquet messiànic al cel. Ell és el Pastor regi, rei en la mansuetud i en el perdó, entronitzat sobre l’arbre gloriós de la creu... (Audiència general del 5 d’octubre de 2011, Benet XVI)

PowerPoint Presentation:

Salm 23 (22) El Bon Pastor 7 d’octubre de 2011 Origen: Audiència general, plaça de Sant Pere, 5/10/2011 Realització: terrissaire@gmail.com

authorStream Live Help