019 cinquantè aniversari del meu Curset (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

cinquantè aniversari del Curset de Cristiandat, en acció de gracies

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

fotografia: nebulosa del Àguila 1962-2012 cinquantè aniversari

PowerPoint Presentation:

Aquí està el nostre planeta fotografia: des de una nau espacial, en arribar als anells de Saturn 1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t En aquest puntet blau hi estem tots... ...totes i cada una de les persones... ...totes les races, totes les religions... ...totes les nostres guerres... ...tots els nostres problemes... ...tota la nostra grandesa... ...i la nostra misèria... ...tota la nostra tecnologia... ...i les nostres conquestes... ...totes les civilitzacions... ...tota la fauna i la flora... ...tots els governs, països i estats... ...tot el nostre amor... I el nostre odi... Set mil milions de persones cercant la felicitat...

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t fotografia: La Terra Els Cursets de cristiandat són un moviment d’església que nasqué a Mallorca a la dècada dels quaranta i està actualment estès per tot el món.

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t fotografia: arc de Sant Martí El mes de Febrer de l’any 1962, en el curs de la vivència del meu Curset a Girona, al tercer dia a la tarda, amb aquell SI vaig acceptar un Crist viu i proper, i des d’aquell dia conscient del meu baptisme, l’he procurat seguir com a aprenent de cristià. Joaquim.

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t fotografia: Santuari de la Mare de Déu de la Salut de Terrades ( Gi ) …han passat cinquanta anys i en el curs d’aquest trajecte, tot mirant endavant, tinc el goig de constatar que tot i les clarors i foscors, de la història ja viscuda, n’haig de donar gràcies, i també he de demanar perdó, i fins i tot compartir-ho amb germans, familiars i amics.

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curset

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t PERE FRANCESC FERNANDO RAMON LLUIS JOAQUIM fotografia: mirador al llac de Banyoles “perquè on n’hi ha dos o tres de reunits en el meu nom, jo sóc allí enmig d’ells” ( Mt 18,20) el Grup de Cursets i les seves reunions... compartint la Fe... envellint en clima de Reunió de Grup...

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t Professió comunitària a la clausura: “Senyor Jesucrist , Jo, membre conscient i creixent del teu Cos místic, en línia amb tota la cristiandat de la teva Església militant, amb la teva gràcia aportaré la meva il·lusió, la meva entrega, i el meu esperit de caritat, per fer més efectiu el teu Regne en mi i en tots els germans” (febrer de 1962) fotografia: albada a la Costa Brava ( Gi )

PowerPoint Presentation:

1962 – 2012 cinquantè aniversari del meu curse t “Jo sóc amb vosaltres dia rere dia fins a la fi del mon” (Mt 28,20) fotografia: prats deliciosos ... del llibre “Crist, la encarnació de Déu”, de Antoni Oliver Montserrat C.R.: …“no es gens segur que a l’eternitat deixem de caminar, l’eternitat és progressiva” ( Rahner ) (pg.264)

PowerPoint Presentation:

CINQUANTÈ ANIVERSARI DEL MEU CURSET Realització: terrissaire@gmail.com

authorStream Live Help