017 El do esplèndid del Senyor (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

"els vostres camins no son els meus", del llibre de Isaïes,55

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

El do esplèndid del Senyor (Del llibre de Isaïes: 55) “..i els vostres camins no són els meus..”

PowerPoint Presentation:

Oh,tots els assedegats, veniu a l’aigua, veniu els qui no teniu diners! Compreu i mengeu, veniu i compreu llet i vi sense diners, sense pagar res! Per què gasteu els diners comprant un pa que no alimenta i malgasteu el vostre sou en menjars que no satisfan? Si m’escolteu, menjareu cosa bona, tastareu amb gust el bo i millor. (Isaïes 55,1-2)

PowerPoint Presentation:

Estigueu atents, veniu a mi. Escolteu-me i viureu! Pactaré amb vosaltres una aliança eterna, els favors irrevocables promesos a David. El vaig fer testimoni davant els pobles, sobirà i preceptor de nacions. També tu, Israel, cridaràs una nació que no coneixies, i ells, que no et coneixien, vindran corrents. Vindran per mi, el Senyor, el teu Déu, pel Sant d’Israel que t’ha honorat. (Isaïes 55,3-5)

PowerPoint Presentation:

Cerqueu el Senyor ara que es deixa trobar, invoqueu-lo, ara que és a prop. Que l’injust abandoni el mal camí, i el malèfic, les seves intencions! Que tornin al Senyor, que és compassiu, al nostre Déu, tan generós a perdonar! (Isaïes 55,6-7)

PowerPoint Presentation:

Les meves intencions no són les vostres, i els vostres camins no són els meus. Ho dic jo, el Senyor. Estan tan lluny els meus camins dels vostres, les vostres intencions de les meves, com el cel és lluny de la terra. (Isaïes 55,8-9)

PowerPoint Presentation:

Tal com la pluja i la neu cauen del cel i no hi tornen, sinó que amaren la terra i la fecunden, i la fan germinar fins que dóna llavor als sembradors i pa per a aliment, així serà la paraula que surt dels meus llavis: no tornarà a mi infecunda. Realitzarà el que jo volia, complirà la missió que jo li havia confiat. (Isaïes 55,10-11)

PowerPoint Presentation:

Sortireu de Babilònia cridant de goig, i us conduiran en pau a casa vostra. En veure-us, les muntanyes i els turons esclataran en crits d’alegria, i aplaudiran tots els arbres del bosc. En lloc d’espines creixerà el xiprer, en lloc d’ortigues, la murtra. L’anomenada del Senyor serà gran, un senyal perpetu, indestructible. (Isaïes 55,12-13)

PowerPoint Presentation:

El do esplèndid del Senyor (del llibre de Isaïes:55) “..i els vostres camins no són els meus..” Realitzat el dia 15 de Maig de 2012 per: terrissaire@ gmail.com

authorStream Live Help