008 Adora i Confia (català)

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el text de P.Theilard de Chardin, amb imatges de l'autor del blog, d'una albada a la Costa Brava (E)

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Adora i confia (P.Teilhard de Chardin)

PowerPoint Presentation:

No t’inquietis per les dificultats de la vida, pels seus alts i baixos, per les seves decepcions, pel seu futur més o menys ombrívol. Desitja allò que Déu desitja. Ofereix-li enmig d’inquietuds i dificultats el sacrifici de la teva ànima senzilla que, malgrat tot, accepta els designis de la seva providència.

PowerPoint Presentation:

Poc importa que et consideris un frustrat, si Déu et considera plenament realitzat, com li plau. Pensa que et trobes a les seves mans, tant més fortament agafat, com més decaigut i trist et trobis. Deixa’t amb confiança cega en aquest Déu que t’estima per a ell. i que arribarà fins a tu, malgrat no el vegis mai.

PowerPoint Presentation:

Fes que brolli, i conserva sempre sobre el teu rostre, un dolç somriure, reflex d’aquell que el Senyor contínuament t’adreça. Viu feliç. T’ho suplico, viu en pau. Que res no et torbi. Que res no sigui capaç de treure’t la teva pau. Ni el cansament psíquic, ni les teves errades morals.

PowerPoint Presentation:

I en el fons de la teva ànima col·loca, abans que res, com a font d’energia i criteri de veritat, tot allò que t’ompli de la pau de Déu.

PowerPoint Presentation:

Tot allò que et reprimeixi i inquieti és fals. T’ho ben asseguro en nom de les lleis de la vida i de les promeses de Déu. Recorda: Adora i confia Per això, quan et sentis afligit, trist,

PowerPoint Presentation:

ADORA I CONFIA Text: P.Teilhard de Chardin Imatges: albada a Colera (Costa Brava) E Realitzat el dia 15 de Març de 2010 per: terrissaire@gmail.com

authorStream Live Help