004 Petjades en l'arena cat

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el relat anònim "Petjades en la arena"

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

PETJADES EN L’ARENA

PowerPoint Presentation:

Una nit en somnis vaig veure que amb Jesús jo caminava a la vorera del mar sota una llum platejada. I vaig somiar que al cel veia la meva vida exposada en una sèrie d’escenes que en silenci contemplava.

PowerPoint Presentation:

Dos parells de clares petjades anaven quedant a la sorra mentre jo amb Jesús caminava com amics, tot conversant. Mirava atent les petjades reflactides en el cel quan quelcom vaig observar que hem produí gran desconsol. Vaig observar que de vegades al fixar-me en les petjades en lloc de veure dos parells sols en veia un parell d’elles.

PowerPoint Presentation:

I observava també jo que un sol parell de petjades s’advertien quasi sempre en les meves nits sense estrelles. en les hores de ma vida plenes d’angoixa i tristesa quan l’ànima necessita de més consol i fortalesa.

PowerPoint Presentation:

Vaig preguntar trist a Jesús: “Senyor, Tu no has promès que en les hores d’aflicció sempre amb mi caminaries? Pero noto amb gran tristesa que enmig dels meus problemes quan l’angoixa més colpeja un sol parell de petjades hi veig ¿On són les altres dues que assenyalen Ta companyia quan assota la tempesta sense pietat la meva vida?

PowerPoint Presentation:

I, Jesús em contestà amb tendresa i comprensió; “Escolta bé, fill meu, comprenc la teva confusió. Sempre t’he estimat i t’estimaré, i en les hores de dolor al teu costat sempre estaré per mostrar-te el meu Amor.”

PowerPoint Presentation:

“Però si veus només dues petjades quan camines per la sorra, i no veus les altres dues que s’haurien de notar, és que en les hores difícils quan flaquegen els teus passos, no hi ha les teves petjades perquè et porto als meus braços”

PowerPoint Presentation:

PETJADES EN L’ARENA (anònim) Realització: terrissaire@gmail.com

authorStream Live Help