001 lloança de les criatures cat

Views:
 
     
 

Presentation Description

presentació inspirada en el text de Sant Francesc "Lloança de les criatures", traducció de Josep Carner...

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

LLOANÇA DE LES CRIATURES Sant Francesc

PowerPoint Presentation:

Omnipotent, altíssim i benvolent Senyor, teves són les llaors, l’honra i la glòria i tota benedicció. A Tu només, l’Altissim, se t’adiuen; no cap vivent és digne de confegir ton nom.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, amb tot el nombre de les criatures que tu il·lumines mentre dura el dia; i al cim de totes mestre Sol, nostre germà, bell, radiant, de tanta resplandor que ens dóna de l’Altíssim entenent.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, per la germana Lluna i pels estels que feres clars, lluminosos i bells.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, pel germà Vent, per l’aire, el núvol i la serenor i tota llei de temps, car per ells a les teves criatures dónes manteniment.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, per l’Aigua, la germana servidora i humil, preuada i casta.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, pel germà Foc: amb ell il·lumines la nit, i és bell i gai, cepat i fort.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, per madona la Mare Terra que ens nodreix i ens governa i lleva fruits i herbei i flors acolorides.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, dels que perdonen per l’amor de Tu, en malaltia ferms i en tribulació, i benaurats aquells que en pau les sostindran, car Tu, l’Altíssim, els coronaràs.

PowerPoint Presentation:

Lloat siguis, Senyor, per la Mort corporal nostra germana de qui no serà mai escàpol cap vivent; ai dels que morin en pecat mortal! i benaventurat qui es trobarà dins el teu santíssim voler: no els sabrà fer cap mal la mort segona.

PowerPoint Presentation:

Lloem i beneïm el meu Senyor, sigui per tot regraciat, Servim-lo amb bell escreix d’humilitat.

PowerPoint Presentation:

LLOANÇA DE LES CRIATURES Omnipotent, altíssim i benvolent Senyor, teves són les llaors, l’honra i la glòria i tota benedicció. A Tu només. l’Altissim, se t’adiuen; no cap vivent és digne de confegir ton nom. Lloat siguis, Senyor, amb tot el nombre de les criatures que tu il·lumines mentre dura el dia; i al cim de totes mestre Sol, nostre germà, bell, radiant, de tanta resplandor que ens dóna de l’Altíssim entenent. Lloat siguis, Senyor, per la germana Lluna i pels estels que feres clars, lluminosos i bells. Lloat siguis, Senyor, pel germà Vent, per l’aire, el núvol i la serenor i tota llei de temps, car per ells a les teves criatures dónes manteniment. Lloat siguis, Senyor, per l’Aigua, la germana servidora i humil, preuada i casta. Lloat siguis, Senyor, pel germà Foc: amb ell il-lumines la nit, i és bell i gai, cepat i fort. Lloat siguis, Senyor, per madona la Mare Terra que ens nodreix i ens governa i lleva fruits i herbei i flors acolorides. Lloat siguis, Senyor, dels que perdonen per l’amor de Tu, en malaltia ferms i en tribulació, i benaurats aquells que en pau les sostindran, car Tu, l’Altíssim, els coronaràs. Lloat siguis, Senyor, per la Mort corporal nostra germana de qui no serà mai escàpol cap vivent; ai dels que morin en pecat mortal! i benaurat qui es trobarà dins el teu santíssim voler: no els sabrà fer cap mal la mort segona. Lloem i beneïm el meu Senyor, sigui per tot regraciat. Servim-lo amb bell escreix d’humilitat. Sant Francesc, Trad.Josep Carner

PowerPoint Presentation:

LLOANÇA DE LES CRIATURES Sant Francesc, Trad.Josep Carner origen: Residència ASSIS – Sant Quirze del Vallès ( Bcn ) E Relització : terrissaire@ gmail.com Oli de Ricard Calvo i Duran Residència ASSIS – Sant Quirze del Vallès per al museu de l’Orde Caputxi de Roma

authorStream Live Help