Kapotte auto verkopen, hoe doe je dat_

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Een kapotte auto is helemaal niet onverkoopbaar. Het kan best zijn dat je nog veel geld voor je kapotte auto krijgt. Ikwilvanmijnautoaf.nl helpt je!

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Een kapotte auto verkopen, Hoe doe je dat?

PowerPoint Presentation:

Zelf je kapotte auto verkopen? Een kapotte auto is niet onverkoopbaar, waar moet je op letten? Speel altijd open kaart om teleurstellingen achteraf te voorkomen door: Te bepalen wat er defect is Hoe kun je het herstellen? Wat zijn de kosten? Goed alternatief: Ikwilvanmijnautoaf.nl

PowerPoint Presentation:

Stap 1 | Meld je auto aan Verkoop je kapotte auto binnen 1 dag! Ga naar ikwilvanmijnautoaf.nl en vul het kenteken van de auto in. Via een RDW kenteken-koppeling worden alle belangrijke autogegevens al voor je op een rij gezet.

PowerPoint Presentation:

Stap 2 | Vul gegevens in De basisgegevens van de auto zijn al ingevuld dankzij de RDW kenteken-koppeling. Vul nu aanvullende gegevens in, zoals: Kilometerstand Uitvoering Carrosserie Lak Bekleding Omschrijf eventuele gebreken of andere bijzonderheden en voeg enkele duidelijke foto’s toe.

PowerPoint Presentation:

Stap 3 | Ontvang autowaarde De autokenners weten precies wat de waarde van de auto is en brengen digitaal een taxatiewaarde uit. De hoogste taxatiewaarde ontvang je binnen 24 uur in je e-mailbox. Op ikwilvanmijnautoaf.nl is de taxatiewaarde tegelijkertijd een gegarandeerd bod waar de desbetreffende autodealer je auto voor wilt inkopen.

authorStream Live Help