Snel de waarde van je auto bepalen - ikwilvanmijnautoaf.nl

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

De waarde van je auto is razendsnel bepaald door de professionele taxateurs van ikwilvanmijnautoaf.nl. Gratis en geheel vrijblijvend!

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Snel de waarde van je gebruikte auto laten bepalen Hoe werkt het?

PowerPoint Presentation:

Doorloop drie eenvoudige stappen

PowerPoint Presentation:

Stap 1 | Meld je auto aan Ga naar ikwilvanmijnautoaf.nl en vul het kenteken van de auto in. Via een RDW kenteken-koppeling worden alle belangrijke autogegevens al voor je op een rij gezet.

PowerPoint Presentation:

Stap 2 | Vul gegevens in De basisgegevens van de auto zijn al ingevuld dankzij de RDW kenteken-koppeling. Vul nu aanvullende gegevens in, zoals: Kilometerstand Uitvoering Carrosserie Lak Bekleding Omschrijf eventuele gebreken of andere bijzonderheden en voeg enkele duidelijke foto’s toe.

PowerPoint Presentation:

Stap 3 | Ontvang autowaarde De auto specialisten zijn op de hoogte van de laatste marktontwikkelingen en kunnen in een oogopslag de auto op waarde taxeren. Zij brengen een taxatiebod uit in de afgeschermde autoveiling. Het hoogste bod ontvang je binnen 24 uur in je e-mailbox. Op ikwilvanmijnautoaf.nl is de vastgestelde tegelijkertijd een gegarandeerd inkoopvoorstel. Met een druk op de knop verkoop jij je auto voor het hoogste taxatiebod . a utowaarde

authorStream Live Help