Je auto verkopen in de staat dat hij zich in bevindt

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

De auto verkopen in de staat dat hij zich in bevindt :

De auto verkopen in de staat dat hij zich in bevindt Je auto verkopen op een betrouwbare manier op korte termijn kan op de auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.be

De gevaren van particuliere auto verkoop:

De gevaren van particuliere auto verkoop Je auto verkopen als praticulier zonder keuring wordt wettelijk niet toegestaan en schrikt potentiele auto aankopers af, die zullen vermoeden dat er iets aan de auto makeert omdat u het niet heeft laten keuren. U kunt meer geld vragen voor een auto die is gekeurd dan voor een auto die u verkoopt “in de staat waarin het zich bevindt”.

U auto netjes laten keuren zal auto opkopers aantrekken:

U auto netjes laten keuren zal auto opkopers aantrekken Door eerlijk te zijn over de mankamenten van de auto en door deze netjes te laten keuren zal u ook erlijke autoopkopers lokken in plaats van louche fraudeurs die misbruik willen maken van elke kier in de regels. Bovendien u auto niet laten keuren zorgt alleen voor problemen omdat de auto opkoper u kan aanklagen als hij dat zou willen, dan bent u alleen maar verder van huis.

Een professional opkoper auto vinden online:

Een professional opkoper auto vinden online Gebruik maken van zoekertjes is niet verstandig in zo’n geval omdat zomaar iedereen een advertentie mag plaatsen zonder gescreend te worden. Meld u aan op de betrouwbare, veilige opkoop auto site http://www.ikwilvanmijnautoaf.be en ontvang binnen 48 uu een bod van een occasie auto opkoop bedrijf.

authorStream Live Help