Je auto verkopen aan een autohandelaar

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Aan een handelaar je auto verkopen :

Aan een handelaar je auto verkopen Je auto verkopen aan een handelaar zonde poespas? Meld je auto dan maar snel aan op de verkopen auto site http://www.ikwilvanmijnautoaf.be

Auto verkopen aan een handelaar scheelt de keuring kosten:

Auto verkopen aan een handelaar scheelt de keuring kosten Als je als praticulier je auto doorverkoopt aan een auto aankoper dan hoef je je niet te laten keuren, dat scheelt in ieder geval in de portemonee. Een auto opkoper betaald contant bij de sleuteloverdracht dus je bent ervan zeker dat je netjes betaald krijgt, die zekerheid heb je niet bij een particuliere auto aankoop transactie.

Wordt niet opgelicht door fraudeurs op auto verkopen zoekertjes:

Wordt niet opgelicht door fraudeurs op auto verkopen zoekertjes Als je op een zoekertje je auto aanmeldt dan kun je in aanraking komen met iemand die niet echt een officiele auto aankoper is. In zo’n geval loopt je de risico dat de zogenaamde autoaankoper je wil oplichten om er zelf beter van te worden. Dat gebeurt helaas steeds vaker.

De gevolgen van je auto verkopen aan een oplichter:

De gevolgen van je auto verkopen aan een oplichter Als de zogenaamde auto aankoper naar de rechtbank gaat dan kun je voor de kosten opdraaien tegen je wil in. Wat ook vaak voorkomt is dat auto aankopers met een cheque betalen die uiteindelijk gaat bouncen, dan wordt door de bank het bedrag van de cheque van je rekening afgeschreven omdat auto opkoper geen geld op zijn rekening heeft staan.

authorStream Live Help