De nodige documenten als u uw auto wilt verkopen

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

De juiste documenten meegeven al u uw auto wilt verkopen:

De juiste documenten meegeven al u uw auto wilt verkopen U auto verkopen op de auto verkopen site http://www.ikwilvanmijnautoaf.be

Uw auto verkopen: de papieren klaar hebben liggen:

Uw auto verkopen: de papieren klaar hebben liggen Op het laatst moment de papieren opzoeken komt niet professioneeel over. U heeft onderstaande documenten nodig: 1.Keuringsbewijs, 2.Gelijkvormigheidsattest van de auto, 3.Onderhoudsboekje.

Documenten voorbereiden voor de autoaankoper:

Documenten voorbereiden voor de autoaankoper Bij particuliere verkoop moet de auto gekeurd zijn. Ook al is de auto recentelijk gekeurd het meot nogmals gebeuren net voor de auto verkoop transactie om de staat van de auto te kunnen aantonen op papier. Keuring is maar 2 maanden geldig. Keuring is niet verplicht als u uw auto verkoopt aan een garage of auto opkoper .

De Car-Pass:

De Car-Pass Wat is de Car-Pass: Daar wordt de aantal gereden kilometers in vermeld. Deze Car-Pass moet u meegeven aan de auto opkoper bij de sleuteloverdracht.

Auto verkopen tussen particulieren onderling:

Auto verkopen tussen particulieren onderling Verkoopovereen komst is niet verplicht bij particuliere autoverkoop maar wel aangeraden. De auto aankoper en de verkoper moeten beide ondertekenen en de datum eronder vermelden van de wagen verkoop . Een aantal zaken moeten op de overeenkomst worden vermeld zoals: “verkocht in de staat gekend door de auto opkoper ”, de prijs, persoongegevens en datum.

Auto verkopen zonder alle rompslomp eromheen:

Auto verkopen zonder alle rompslomp eromheen Als u het teveel geode vindt om u auto aan een particulier te verkopen omdat e vaak niet komen opdagen, afspraken niet nakomen of onbetrwoubaar zijn, dan kunt u ook u auto verkopen op een auto aankoop site. Meld je aan op de auto aankoop site ikwilvanmijnautoaf.be en ontvang binnen 48 uur een bod van een erkende autoopkoop bedrijf.

authorStream Live Help