Wie wordt er al gek van de spits?

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

De dagelijkse spits beïnvloed de hele maatschappij direct, maar ook indirect. De enige oplossing is als er meer mensen hun auto verkopen en met openbaar vervoer gaan reizen, wil je het milieu helpen en de files helpen verminderen? Verkoop je auto dan op de erkende auto verkoop site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, ontvang binnen 48 uur een prachtig bod!

Comments

Presentation Transcript

Wie wordt er al gek van de spits? :

Wie wordt er al gek van de spits? Verkoop je auto binnen 48 uur http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl

De vervelende, dagelijkse spits:

De vervelende , dagelijkse spits Elke Nederlander heeft direct of indirect last van de spits. Doordat steeds meer mensen een of meerdere auto’s kopen , zorgt het ervoor dat er een overvloed is aan auto’s op de weg wat files veroorzaakt. Auto verkopen via Ikwilvanmijnautoaf.nl

Spits veroorzaakt vechtpratijen:

Spits veroorzaakt vechtpratijen Mensen zijn behoorlijk prikkelbaar in de spits doordat ze meestal uitgeput zijn van een lange/vermoeiende werkdag, het laatste waar ze op zitten te wachten is een vervelende wegpiraat. Files zijn op alle fronten een struikelblok voor de maatschappij: milieuvervuiling, lawaaioverlast, gevaar voor spelende kinderen, het is ook een obstakel voor politie en ambulances

Stijging in de autoverkoop verergert de spits:

Stijging in de autoverkoop verergert de spits Spits hoort bij het dagelijkse leven, er worden zelfs radioprogramma’s na de spits genoemd zoals bijvoorbeeld “ De Avondspits” , het programma trok dagelijks tussen de 2 en 3 miljoen luisteraars. In deze tijd is een auto verkopen of kopen eenvoudig dankzij internet, dat contribueert aan de dagelijkse spits.

Hoe je de spits kunt vermijden?:

Hoe je de spits kunt vermijden? In Groningen ben je in de spits twintig procent langer onderweg dan het gemiddelde met als uitschieter een ochtendspits van 50% extra reistijd. De minste files zijn op Vrijdagochtend, maandagmiddag en woesndagmiddag omdat mensen best vaak lang weekend nemen door vrijdag niet te gaan werken en doordat mensen die parttime werken meestal de woensdag vrijnemen.

Met openbaar vervoer reizen en je auto verkopen:

Met openbaar vervoer reizen en je auto verkopen Als een gedeelte van de mensen hun auto verkopen en met openbaar vervoer zouden gaan reizen zou het probleem opgelost zijn, maar dat gaat nooit gebeuren ivm gemakken van een aigen auto (geen verplichtingen, je bent vrij te eten, drinken roken enzovoort wat in openbaar vervoer meestal niet mag) Mensen gaan nog steeds massaal eigen auto's inkopen via autoverkoop sites zoals http//:www.ikwilvanmijnautoaf.nl in plaats van het reizen met openbaar vervoer omdat ze die vrijheid niet willen opgeven.

PowerPoint Presentation:

"Een eigen auto zorgt voor meer vrijheid en meer mogelijkheden maar zorgt aan de andere kant voor spits en milieuvervuiling, vindt een alternatief door bijvoorbeeld je zware auto te verkopen en met dat geld een zuinige twingo aan te schaffen, dan hou je je vrijheid en denk je tegelijk aan het milieu en omgeving"

authorStream Live Help