Auto kopen? Enkele feiten op een rij

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Iedereen heeft een auto in zijn/haar bezit in Nederland, we hebben hier een aantal leuke auto verkoop feiten verzamelt om met alle auto verkopers te delen. Wilt u ook u auto kosteloos en snel verkopen via de auto verkoop site http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl, dan hoeft zich alleen maar in te schrijven.

Comments

Presentation Transcript

Auto kopen? Enkele feiten op een rij:

Auto kopen? Enkele feiten op een rij Een auto kopen of verkopen gaat snel via http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl

  Muziek in de auto :

Muziek in de auto Eerste autoradio is in 1925 verkocht. 90% van mensen zingen vrolijk mee met de radio als ze achter het stuur zitten en niemand kijkt.

Auto’s en recycling:

Auto’s en recycling Meeste tweedehandse auto’s belanden na een jaar of vijftien op de sloop. Auto' s worden meer gerecycled dan flessen, plastic en papier. De wereld is toch milieu bewust als het om een auto kopen gaat. Er worden ruim 250.000 auto’s per jaar gedemonteerd, de onderdelen wordne doorverkocht naar autoinkopers voor een tweede leven.

Auto’s en tijd:

Auto’s en tijd Een mens staat gemiddeld 2 wken voor de stoplichten in zijn leven, 336 uur! Zo zonde! Een airbag heeft maar 40 milliseconden nodig om op te blazen, dus wil je een auto kopen , zorg ervoor dat er eenm airbag in zit. Het kan je leven redden. Ongelofelijk wat de techniek van toe in staat is wat veiligheid betreft!

Auto’s en aantallen :

Auto’s en aantallen Een auto heeft ongeveer 93.000 cm aan bedrading, wie had dat verwacht van een sloopauto op de stort? Ferrari produceert gemiddeld auto’ s per dag.

Lelijke auto’s :

Lelijke auto’s De Sebring-Vanguard Citicar is inj amerika uitgekozen tot allerlelijkste auto ter wereld! In europa zijn de Fiat Multipla en Ssang Yong Rodius de lelijkste volgens de consumenten. Het lijkt erop dat autinkopers deze auto merken zullen moeten vermijden gezien de statistieken.

authorStream Live Help