Auto verkopen om crisis door te komen

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Je auto verkopen voor een extra zakcentje in deze vervelende crisis tijd? dat kan eenvoudig, snel, betrouwbaar en ook nog eens helemaal kosteloos op de autoverkoop site: http://ww.ikwilvanmijnautoaf.nl

Comments

Presentation Transcript

Auto verkopen om crisis te verzachten :

Auto verkopen om crisis te verzachten Tijdens de economische crisis toch je auto verkopen voor een mooie prijs via http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl

Moeilijke tijd om de hoek, auto verkopen als reddingsboei:

Moeilijke tijd om de hoek, auto verkopen als reddingsboei geld wordt minder waard door de inflatie als gevolg van de Eurocrisis, Inflatie van de Dollar in Amerika. Stijgende benzine prijzen en in het algemeen. BTW verhoging naar 21% sinds 1 Oktober. Bedrijven die failliet gaan wat op zijn beurt weer voor werkloosheid. Extreme droogte in amerika, waterovlast in Rusland zorgen voor een wereldwijd voedseltekort, Europa heeft ook al last van mislukte oogsten wat voor een prijsverhoging zorgt op voedsel.

Luxe goederen zoals auto’s verkopen:

Luxe goederen zoals auto’s verkopen Prticuliren zowel als bedrijven kunnen minder geld uitgeven aan luxe goederen, vele gaan deze dan ook verkopen voor een extra zakcentje. dat houdt dus in dat consumenten hun auto's verkopen , plasma schermen, sieraden, vakanties enzovoort opgeven.

Auto verkopen met openbaar vervoer als alternatief:

Auto verkopen met openbaar vervoer als alternatief Gezinnen met meerdere auto’s in hun bezit voelen het extra hard in hun portemonnee. De gemakzucht van 2 auto’s wordt nu overbodig gezien de bijhorende prijskaartje (verzekering, belasting, enz...) Gezinnen zoeken autoinkopers op en nemen de bus, trein, fiets of scooter naar hun werk of school om de ksoten te drukken.

De auto verkopen is beter voor de gezondheid:

De auto verkopen is beter voor de gezondheid Je auto verkopen is niet alleen handig voor als je extra geld nodig hebt, maar ook gezond 15 tot 30 minuten per dag wandelen is voldoende voor een volwassene, doe meer ter voet of met de fiets door je auto te verkopen , en wordt gelijk weer lekker fit. Gelijk besparen op de sportschool abonnement die dan overbidig wordt als men meer ter voet doet. Een win-win situatie: je auto verkopen zal dan niet alleen geld opleveren maar ook de motivatie om wat vaker in beweging te komen.

zit er spoed achter de auto verkoop?:

zit er spoed achter de auto verkoop? Je auto verkopen kan binnen 24 tot 48 uur door de auto aan te melden op: http://www.ikwilvanmijnautoaf.nl . Na het aanmelden kun je binnen 24 uur een bod verwachten van een betrouwbare auto inkoper die bij de overdracht contant uitbetaald. Geen extra kosten voor de transacties, op die manier kunnen alle particuliere auto verkopers hun auto kosteloos verkopen op zeer korte termijn!

authorStream Live Help