Салон

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Салон “Рубин ” :

Салон “Рубин ” Грижа за косата

PowerPoint Presentation:

Хайде приятели,днес ще споделим малко полезна информация. Готови ли сте за урок ? Вадете тетрадка и химикал и записвайте .

Да започнем с няколко кадъра:

Да започнем с няколко кадъра

Уплашихме ли Ви ?:

Уплашихме ли Ви ? Знаете ли , не е толкова страшно колкото изглежда. От рекламите в медиите вече имате представа какво илюстрират снимките,нали?За тези които не знаят – това е микроскопична снимка на косъма в здраво (сн.в ляво)и увредено (сн.в дясно)състояние.

PowerPoint Presentation:

Напълно здрава коса няма. Но добре обгрижваната коса има напълно здрав вид. Трябва да знаете,че абсолютно всички външни и вътрешни фактори се отразяват върху качеството на косата. Фактори като – слънце,влага,вятър,топлинна и химична обработка,стрес и хормонален дисбаланс,придават на любимият ни аксесоар изтощен вид.

PowerPoint Presentation:

Първите признаци за нужда от освежаване са загубата на мекота,последвана от загуба на гладкост и блясък,сухота,засилен косопад,накъсване и цъфтеж.Знаете,че е нормално на ден да падат между 60 -100 косъма,нали?

PowerPoint Presentation:

Ами сега ?

PowerPoint Presentation:

Разбира се,не можем,а и не искаме да забраним на любимото слънце да свети,само за да предотвратим оксидирането на косъма...

PowerPoint Presentation:

... Но пък можем да пръснем малко спрей с UV защита,с която ще предпазим косата си и ще събираме тен в любимите летни дни...

PowerPoint Presentation:

Няма да изхвърляме скъпата преса,но можем да сложим 2-3 капки термо защита и пак да оформим любимият стайлинг,нали?

PowerPoint Presentation:

Термозащитните продукти са разпространени под формата на спрей,кристали,различни гелове,олиа,ампули. Различна консистенция за различен тип коса! Все пак като ходим на море слагаме защитен фактор върху апетитните тела,нали?

Шампоан,маска ?:

Шампоан,маска ? Суха коса,без блясък? Защо не – хидратираща серия за коса? Има хидратанти за кожата,защо да пренебрегваме косата?

PowerPoint Presentation:

Не е трудно да се грижим за нея.Трудно е да изберем подходящата серия,с която да го правим.Самият избор на продукт е строго индивидуален,защото всяка коса е различна.Всеки скалп е различен! Но едно е сигурно - редовното посещение при професионалист,ще помогне да придобиете навик и познание в областта на това как да се грижите за този прекрасен аксесоар.

Няколко прости правила:

Няколко прости правила Правило №1 : Шампоан и маска вървят ръка за ръка.

PowerPoint Presentation:

Измивайте косата,но не я премивайте. Също така,не прекалявайте с количеството продукт,което нанасяте. В противен случай ще предизвикате страничен ефект като често омазняване или наелектризиране.

PowerPoint Presentation:

Правило №2 : Редовното посещение на фризьора спомага запазването на здрава и дълга коса.

PowerPoint Presentation:

Забравете за мита , че ако не освежите косата си с помощта на ножицата , тя ще порастне дълга и красива. За този резултат е необходимо косата да се освежава на месец и половина – два.

Правило №3: Усмихвайте се повече и позволете на позитивните емоции да Ви обгърнат!:

Правило №3 : Усмихвайте се повече и позволете на позитивните емоции да Ви обгърнат! В напрегнатото ежедневие е трудно да се разсеем.Разнообразието във визията обаче ,ще повиши нивата на Ендрофин,познат още като хормонът на щастието,а какво подчертава по-добре новата прическа от една сърдечна усмивка? С помощта на Ендрофина,хормоналният дисбаланс ще изчезне или поне ще се намали. Здрав дух - здрава коса!

PowerPoint Presentation:

Събудихме ли интересът Ви? Ако е така,попитайте личният си фризьор за повече информация в тази сфера. Знаете колко богат е пазара,но всичко е въпрос на добра препоръка !

The End:

The End

authorStream Live Help