Examcollection 300-360 Dumps

Views:
 
Category: Education
     
 

Presentation Description

Pass your 300-360 exam in first attempt with the help of our dumps.Examcollection have the best study material for all CISCO exam. now your success is guaranteed.for more info just visit us. http://www.examcollection.us/300-360-vce.html

Comments

Presentation Transcript

slide 2:

Easy and Effective Study Material Examcollection offered you best and effective study content that helps you to get prepare your exam http://www.examcollection.us/300-360-vce.html

slide 3:

CISCO 300-360 Exam Features http://www.examcollection.us/300-360-vce.html • Quality Value • Verified Answers by Experts • 100 Pass Guarantee • Based on real Exam scenerio • Money Back Assurance

slide 4:

Questions Answers Section http://www.examcollection.us/300-360-vce.html

slide 5:

Q 1 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html Which two types of information must be included in the installation inventory portion of the post-installation report Choose two. A. all AP controller and MSE administrator credentials B. the names locations IP addresses MAC addresses etc. for every AP controller and MSE in the WLAN C. a layout of the rack that the equipment is installed D. results of the coverage audit performed with the site survey mapping tool E. the number and type of all WLAN clients and tags Answer: A B

slide 6:

Q 2 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html An engineer plugs in a Cisco Aironet 2700 Series Access Point and it is running in low power. Which three power requirements should be verified Choose three. A. 802.3ac compliant B. 802.3at compliant C. AP requires 43 VDC to function in full power. D. AIR-PWRINJ3 power injector should be used. E. AP requires 57 VDC to function in full power. F. AIR-PWRINJ4 power injector should be used. Answer: B E F

slide 7:

Q 3 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html An 802.11n implementation is being discussed. Users are satisfied with the potential 300-450 Mbps throughput of new 802.11n APs. Which three bandwidth requirements are used to calculate per client bandwidth through an 802.11n AP network Choose three. A. 450 Mbps throughput is the client max for 5-GHz radio. B. Channel bonding on 5 GHz is required for a client to have a 300 Mbps WiFi link. C. 300 Mbps throughput is the client max for 2.4-GHz radio. D. The remaining bandwidth is divided per device when more clients are connected to one AP. E. 100 Mbps Ethernet switch port is a potential bottleneck. F. CleanAir helps clear noise for 802.11n channel bonding to work. Answer: A C E

slide 8:

Q 4 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html As part of a wireless site survey in a hospital an engineer needs to identify potential Layer 1 interferers. In which three areas is the engineer most likely expect to find sources of 2.4 GHz and 5 GHz RF noise Choose three. A. emergency room B. magnetic resonance imaging C. laboratory D. X-ray radiography E. Gamma Knife radiation treatment F. kitchen Answer: A C F

slide 9:

Q 5 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html What is the recommended minimum speed at the edge of the cells in an 802.11g network for a good Cisco VoWLAN deployment A. 11 Mb/s B. 36 Mb/s C. 12 Mb/s D. 18 Mb/s Answer: C

slide 10:

Q 6 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html An engineer is installing a wireless network in an industrial area with extreme temperatures and a significant amount of dust. Which enclosure should be used to protect the APs A. ACU B. ADU C. NEMA D. WLSE Answer: C

slide 11:

Q 7 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html Which three recommendations must be taken into consideration when an engineer is installing a new Voice WLAN Choose three. A. Use the Cisco wireless phone site survey client utility. B. Use a separate Cisco Wireless Lan Controller. C. Enable load balance on voice WLANs. D. Maintain -67dBM as a minimal RSSI. E. Set data for 2.4 GHz and voice for 5 GHz using separate SSIDs. F. Enable lower data rates for 2.4-GHz data WLAN. Answer: A D E

slide 12:

Q 8 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html A Cisco 7925 phone at a cl i ent ’ s location is not registering with CUCM. The engineer analyzes a packet capture sees that the phone receives an IP and downloads the proper configuration file from TFTP successfully. What type of messages should the phone be sending at this point A. H.245 B. H.323 C. MCGP D. SCCP Answer: D

slide 13:

Q 9 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html What are two advantages of conducting an active survey versus a passive survey when verifying RF coverage Choose two. A. verifies packet loss B. verifies roaming C. verifies SNR D. verifies signal level E. verifies interferers Answer: A B

slide 14:

Q 10 http://www.examcollection.us/300-360-vce.html An engineer is determining the signal levels for the wireless cells. Which signal-to-noise ratio is an optimal configuration to achieve A. minimum SNR of -33 dBm B. minimum SNR of -25 dBm C. minimum SNR of 25 dB D. minimum SNR of 33 dB Answer: C

slide 15:

Get A complete file from here http://www.examcollection.us/300-360-vce.html

authorStream Live Help