8 MANIEREN INFLATIE IS UW RIJKDOM ZAPPING

Views:
 
     
 

Presentation Description

Of u probeert om te vermenigvuldigen uw overtollige inkomen of het veilig is voor het pensioen, mei u niet zijn overwegen het effect van de inflatie op uw investering. Een stijgende inflatie kan sneak up op een zorgvuldig geplande investering, en zelfs een constante snelheid van inflationcan doden uw spaarrekening langzaam na verloop van tijd, in wezen af te vegen weg jaren en jaren van zuinig inspanningen. De subtiliteit ligt in de definitie. Inflatie koopkracht vermindert, zodat terwijl u kan brengen meer dollars in de bank, de waarde van elke dollar daalt sneller dan het aantal dollars groeit. Er zijn vele manieren mensen geld besparen dat ontoereikend is om de gemiddelde inflatie van ongeveer 3.36 procent. Hier zijn een aantal manieren inflatie langzaam weg op uw spaargeld en investeringen zappen is. 1. Geld onder een matras Je denkt misschien dat geen enkele bank geen risico betekent — wat betekent geen verlies — maar inflatie is een zekere weddenschap. Uw cash-in-hand verliest zijn waarde, dus het is veiliger om te zetten ten minste uw geld in een spaarrekening in plaats van onder uw kussen. Vergeet niet dat verdienen nul procent rente eigenlijk koopkracht verliezen is. Tegen de inflatie zou 50.000 dollar in 10 jaar ter waarde van $33,200.

Comments

Presentation Transcript

BRADLEY ASSOCIATES:

BRADLEY ASSOCIATES **Latest News**

8 MANIEREN INFLATIE IS UW RIJKDOM ZAPPING:

8 MANIEREN INFLATIE IS UW RIJKDOM ZAPPING Of u probeert om te vermenigvuldigen uw overtollige inkomen of het veilig is voor het pensioen , mei u niet zijn overwegen het effect van de inflatie op uw investering . Een stijgende inflatie kan sneak up op een zorgvuldig geplande investering , en zelfs een constante snelheid van inflationcan doden uw spaarrekening langzaam na verloop van tijd , in wezen af te vegen weg jaren en jaren van zuinig inspanningen . De subtiliteit ligt in de definitie . Inflatie koopkracht vermindert , zodat terwijl u kan brengen meer dollars in de bank, de waarde van elke dollar daalt sneller dan het aantal dollars groeit .

PowerPoint Presentation:

Er zijn vele manieren mensen geld besparen dat ontoereikend is om de gemiddelde inflatie van ongeveer 3.36 procent . Hier zijn een aantal manieren inflatie langzaam weg op uw spaargeld en investeringen zappen is. 1. GELD ONDER EEN MATRAS Je denkt misschien dat geen enkele bank geen risico betekent — wat betekent geen verlies — maar inflatie is een zekere weddenschap . Uw cash-in-hand verliest zijn waarde , dus het is veiliger om te zetten ten minste uw geld in een spaarrekening in plaats van onder uw kussen . Vergeet niet dat verdienen nul procent rente eigenlijk koopkracht verliezen is. Tegen de inflatie zou 50.000 dollar in 10 jaar ter waarde van $33,200.

2. BETAALREKENING:

2. BETAALREKENING Een standaard betaalrekening betaalt ongeveer 0,06 procent per jaar op het gemiddelde saldo van een account. Het is geen wonder dat mensen willen houden van geld onder een matras , met controle van de rekeningen nauwelijks maken veel van een verschil helemaal . Een hoog rendement bankrekening gemiddelden rond 2.05 procent per jaar , hetgeen lager dan de inflatie nog steeds is. Tegen de inflatie zou 50.000 dollar in 10 jaar ter waarde van $43,450 voor een hoge opbrengst account en $33,500 voor een normale account.

3. SPAARREKENING EN GELDMARKTEN:

3. SPAARREKENING EN GELDMARKTEN Een spaar - of geldmarkt account zal hebben op gemiddelde jaarbasis op 0,25 en 0,5 procent , respectievelijk . U kunt hogere spaarrekening tarieven en geldmarktrente vinden wanneer een hogere evenwicht , maar ze vereisen vaak een grote hoeveelheid te allen tijde worden gehouden . Spaarrekeningen hebben het voordeel toe te voegen of op elk gewenst moment geld opnemen , maar de terugkeer tarief is onderhevig aan verandering en meestal niet zo gunstig als een CD. Tegen de inflatie zou 50.000 dollar in 10 jaar de moeite waard tussen $34,450 en $35,700.

5. DE SCHATKISTCERTIFICATEN:

5. DE SCHATKISTCERTIFICATEN Een treasury bond is vergelijkbaar met een CD, behalve dat u zijn de U.S. regering geld in plaats van een bank lenen . De gemiddelde koers voor een schatkistpapier bedraagt momenteel slechts 0,21 procent . Zo terwijl overheid uitgegeven geld wordt opgeblazen op 3.36 procent , ze alleen bereid zijn te betalen u terug 0,21 procent . Dit is een uitstekend voorbeeld van inflatie vernietigen uw rijkdom . Tegen de koers van inflatie zou 50.000 dollar in 10 jaar ter waarde van ongeveer $34,250.

6. STOCK MARKET:

6. STOCK MARKET Tot nu toe, de beurs is hier het enige voertuig dat het tarief van de inflatie gedurende een lange periode van tijd verslaat , maar de beurs is niet een zekere weddenschap . In feite , is het de meest riskante investering . Er zijn regels om de spelen van het spel van de beurs , en zelfs de slimste spelers zijn niet gegarandeerd een positief rendement . Trends in de economie van vandaag zijn moeilijk voor kleine bedrijven , voorraad kopen een nog meer riskante poging . De beurs heeft een gemiddelde rendement ongeveer 10 procent sinds de aanvang van de markt , maar iedereen hier investeren moet zich geduldig voor de lange termijn . Zelfs dan is de 10 procent rendement over de hele geschiedenis van de stock market, niet de meest recente turbulente decennium.

Als je geld voor de lange termijn hebt, dan is dit een van de opties die u kunt overwegen die inflatie kunnen verslaan. 50.000 dollar in 10 jaar zou de moeite waard ongeveer $83,200 als resultaat hoop voor de best mogelijke tegen de inflatie geeft.:

Als je geld voor de lange termijn hebt , dan is dit een van de opties die u kunt overwegen die inflatie kunnen verslaan . 50.000 dollar in 10 jaar zou de moeite waard ongeveer $83,200 als resultaat hoop voor de best mogelijke tegen de inflatie geeft . 7. GOUD De meeste mensen denken van goud als de ultieme Inflatiebestendig investering , en het kan worden , als u goud als een belegging op lange termijn gebruiken . Net als voorraden , het heeft extreme ups en downs, en goud is momenteel in een upswing. De gemiddelde rentabiliteit sinds het begin van de stock market is echter ongeveer 5 procent , waardoor het een laag-risico-investeringen tegen inflatie gedurende een lange periode van tijd . Boekhouding voor inflatie , zou 50.000 dollar in 10 jaar de moeite waard ongeveer $58,200.

8. BELEGGINGSFONDSEN:

8. BELEGGINGSFONDSEN Uw geld steken in beleggingsfondsen kan sterk variëren afhankelijk van het type van uw geld in je portefeuille . Als u ervoor een fonds met een hoog risico kiest , hebt u een grotere kans op het maken van geld, maar ook een grotere kans op geld ook te verliezen . Op het gemiddelde suggereren deskundigen dat u kunt verwachten een terugkeer tarief tussen de zes en 12 procent , afhankelijk van de samenstelling van uw portefeuille . Op de lange termijn maken ze een grote investering tegen inflatie , als $50.000.

authorStream Live Help