Newport internasjonale Hong Kong-baserte merkevare nylig viste

Views:
 
     
 

Presentation Description

Grunnlagt i 2003 av brødrene Phillip og Eri Chu, fått Hongkong motemerke Ground Zero stadig eksponering og utmerkelser over hele verden, med duoen nylig viser deres andre kolleksjon på Paris Fashion Week. Først kommer til seg oppmerksomheten til Hong Kong mote elskere og lokale kjendiser alike via deres distressed, unisex t-skjorter, har Chu brødrene nylig utvidet sin horisont, raffinering deres silhuetter og effektivisere design mens du fremdeles holder deres varemerke sans for humor og lekenhet.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Newport International Group Hong Kong- baserte merkevare nylig viste på Paris Fashion Week Grunnlagt i 2003 av brødrene Phillip og Eri Chu, fått Hongkong motemerke Ground Zero stadig eksponering og utmerkelser over hele verden , med duoen nylig viser deres andre kolleksjon på Paris Fashion Week. Først kommer til seg oppmerksomheten til Hong Kong mote elskere og lokale kjendiser alike via deres distressed, unisex t- skjorter , har Chu brødrene nylig utvidet sin horisont , raffinering deres silhuetter og effektivisere design mens du fremdeles holder deres varemerke sans for humor og lekenhet .

PowerPoint Presentation:

Newport International Group "Vi har en unik stil fordi vi liker å sette to ting sammen som dramatisk i konflikt med andre-ikke bare se, men også i form av inspirasjon . Vi noen ganger starter med et bilde , eller tenke på hva vi ønsker å lage . Pop- kultur inspirerer oss virkelig spesielt popmusikk . Det er viktig for lett å forstå og anerkjenne . Det er lett for folk å forstå og anerkjenne . Og jeg like ganske å gir den en vri . " Vårt utseende kan beskrives som en futuristisk og robot, selv om vi gir den en mer feminin touch. Vår stil er ikke virkelig high fashion, men vi ønsket å legge en gate kant til vår første rullebane samling med grafikk . Det handler om å ta formell og sofistikert og gjøre den irritabel og gate-like," sier Phillip, som siterer belgiske designer Raf Simons som en påvirkning . Selv om vår / sommer kolleksjon var en hit, sier Phillip at den siste høst / vinter kolleksjonen taler det mer til deres ekte stil . En utforskning av femininitet og teknologi , utseendet er elegante , men futuristisk takket være nye programmer av neopren , kasjmir og skinn , strukturert silhuetter inkludert peplum topper som beskytte kroppen . På den andre enden av spekteret er lettere , mer delikat stoffer slike silke og chiffon organza .

PowerPoint Presentation:

Newport International Group Kommer av debuten Paris Fashion Week, se etter Chu brødrene å samarbeide om en rekke strikkevarer med lokale HK etiketten BYPAC, mens også bygge opp sine ready-to-wear samling og spinning deres t- skjorter i en sekundær samling .

PowerPoint Presentation:

Newport International Group Gå et skritt videre , men Phillip og Eri håper også å gjøre mer av et navn over hele verden for Hongkong designere-som ofte er overskygget av sine kolleger i fastlands -Kina. En vanskelig forslag , for å være sikker , men som Ground Zero's siste opptreden på Paris Fashion Week ville vitner , en som Chu brødrene sikkert kunne oppnå .

authorStream Live Help