Tyre and Auto Southbourne Group Review - Waarom auto uitlaten zaak

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

Op geen enkel moment in de geschiedenis van de menselijke beschaving hebben we geleden onder meer aandoeningen van de luchtwegen dan toen we begonnen met behulp van de verbrandingsmotor aan het begin van de industriële revolutie. De niveaus van vervuiling in grote steden over de hele wereld hebben vandaag, extreme niveaus bereikt. Denk aan steden zoals LA, Mexico, Bangkok en Peking en u kunt zich voorstellen dat de duizenden mensen die stik onder de rook in de atmosfeer door miljoenen voertuigen verdreven.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

TyreAuto Southbourne Group Review: Waarom auto uitlaten zaak Op geen enkel moment in de geschiedenis van de menselijke beschaving hebben we geleden onder meer aandoeningen van de luchtwegen dan toen we begonnen met behulp van de verbrandingsmotor aan het begin van de industriële revolutie. De niveaus van vervuiling in grote steden over de hele wereld hebben vandaag extreme niveaus bereikt. Denk aan steden zoals LA Mexico Bangkok en Peking en u kunt zich voorstellen dat de duizenden mensen die stik onder de rook in de atmosfeer door miljoenen voertuigen verdreven. Met de introductie van alternatieve energiebronnen te bedienen van voertuigen echter beginnen we om te gaan met deze groeiende dreiging voor de menselijke gezondheid. In de tussentijd zijn nieuwe technieken ontwikkeld om te minimaliseren van de effecten van uitlaatgassen van verbrandingsmotoren. Hier zijn enkele manieren waarop goede uitlaat controle kunt helpen: 1. Verminder storings niveau Een professionele auto onderhoud bedrijf kan vermindering van ruis dat is een vorm van vervuiling verstrekt via goede ontwerp en de installatie van een systeem van de uitlaatpijp. Een gebroken uitlaatpijp een resultaat van ongevallen of onjuist onderhoud kan het verhogen van geluidsniveaus. Onmiddellijk herstel is vereist. 2. directe uitlaat uit de buurt van passagiers De uitlaat van een auto is ontworpen om gerichte weg passagiers dus is het aan het einde van de staart van de auto of verhoogde hoog om ontsnappen in de atmosfeer. Een verstopping of lekken zorgt ervoor dat de uitlaat toe via windows of gaten in het chassis. Bepalen deze schijnbaar kleine nog ongezonde schuld kan helpen een meer comfortabele rit ervaren eigenaren.

slide 2:

3. verbeteren van de prestaties van de motor Een defecte uitlaatpijp vermindert het vermogen van de motor te maximaliseren zijn brandende vermogen vandaar het afnemen van de kracht en prestaties. In feite is een groot percentage van een motorvermogen van de verloren als gevolg van de inefficiënte verwijdering van de rookgassen als gevolg van het verbrandingsproces. Denk aan iemands sinusitis waardoor ene uitademen van kooldioxide uit de longen. Wat we verdrijven is net zo belangrijk als wat wij in. Zo is het met een auto. 4. verbetert brandstofverbruik Met de juiste branden wordt brandstofverbruik efficiënter. Het betekent ook maximaliseren uw geld besteed op benzine. Een defecte uitlaatsysteem vermindert het aantal kilometers die je uit een liter benzine die je koopt. Kortom niet alleen doen wij vervuilen de atmosfeer met een defecte uitlaatpijp systeem we zijn praktisch branden geld dat vrijwel ontsnapt uit onze zakken en onze longen binnenkomt in de vorm van giftige gassen en zwarte roet. Beheersing van de kwantiteit en de kwaliteit van de uitlaatgassen is iedere persoon verantwoordelijk voor het handhaven van een gezond milieu.

authorStream Live Help