hoofdstuk 1: de ontmoeting

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Hoofdstuk 1: De ontmoeting

Slide 2:

De zon staat al aardig te schijnen als Romie haar nieuwe woning betreed. Het huis heeft nu niet bepaald een mooie look, maar het is groot genoeg voor één persoon.

Slide 3:

Een klein badkamertje en keukentje, en een zithoekje. De slaapkamer is iets ruimer, en er staat een bureau met een computer in. Dat was ideaal om haar levenswens als 'vermaand auteur' te vervullen.

Slide 4:

De uren gaan traag voorbij, en Romie begint zich stilletjes aan te vervelen. De grauwe muren waren nu niet bepaald leuk om naar te kijken. Het wordt maar eens tijd voor nieuwe connecties. Na een hapje gegeten te hebben besluit ze om de buurt te gaan verkennen.

Slide 5:

"Kijk eens aan, jou heb ik nooit eerder gezien hier?" Romie schrikt zich een hoedje wanneer ze plots een knappe jongeman voor haar ziet staan. Grote groene ogen en zwarte haren, mooi in model gebracht, maar toch dat tikkeltje wild. - "Ja, euhm , ik ben dus nieuw. Ik woon een paar huizen verder van hier," zegt ze. - "Oh, ok . Ik ben Romeo." - " Romie ."

Slide 6:

Ze schudden handen, en slaan nog even een babbeltje. Al snel beginnen ze elkaar aardig te vinden, en dan gaan ze naar binnen. "Wauw, je huis is mooier dan die van mij," knikt Romie enthousiast. "Mijn ouders steunen me erg veel, ook op financieel vlak. Zij wonen trouwens ook hier in Mysticville ," vertelt hij trots. Alsof het veel moed vraagt om op te groeien in deze stad . Romie voelt zich even aangevallen door haar verleden. Échte ouders heeft ze eigenlijk nooit gehad. Ze gingen nogal 'wild' door het leven: Zuipen , pillen en de deurwaarders slim afzijn. Misschien heeft ze het van hun, haar avontuurlijke karakter.

Slide 7:

Als Romie thuis aankomt, is ze doodop. “Jeetje, ik kan maar beter meteen gaan slapen als ik morgen die cursus schrijven wil volgen,” denkt ze. Na een snack en een snelle douche kruipt ze onder de wol, op weg naar dromenland. En wie weet, misschien droomt ze wel over Romeo.

Slide 8:

Die volgende dag maakt Romie zich klaar om naar de cursus schrijven te gaan. Eerst neemt ze de tijd om uitgebreid te ontbijten. Dan neemt ze een douche. Alles op het gemak, maar toch voelt ze zich zo ongemakkelijk En dat rare gevoel in haar buik gaat ook maar niet weg. Zou ze nu echt verliefd zijn? Of is het een doodgewoon kwaaltje?

authorStream Live Help