Taklimat Penjagaan Kesihatan Wanita

Views:
 
     
 

Presentation Description

Taklimat penerangan ini menerangkan bagaimana kenser pangkal rahim terjadi dan bagaimana pencegahannya dapat dilaksanakan melalui penggunaan tuala wanita Love Moon Anion. Untuk penerangan lebih lanjut hubungi 0162330902

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

SELAMAT DATANG .... TAKLIMAT PENJAGAAN KESIHATAN

Slide 3: 

Masalah Kaum Wanita Pada Hari Ini 83% Terdedah Pada Jangkitan Faraj 62% Nisbah penyakit ini berpunca daripada penggunaan tuala wanita yang berkualiti rendah!

Slide 4: 

Simptom2 semasa haid: Penyakit puan yang lebih serius mudah berlaku Pening2 Migrain Sakit pada payudara Keputihan Kekuningan Bau tidak sedap SAAT INI WANITA SERING MENGALAMI MASALAH??? Emosi tidak terkendali Haid tidak teratur Sakit pada sendi-sendi, dll. Merasa marah dan gatal Infeksi vagina disebabkan oleh bakteria Infeksi kandungan kerana bakteria

Slide 5: 

Penggunaan tuala wanita berkualiti rendah hanya dalam masa 2 jam akan berlaku pembiakan bakteria secara mudah

Slide 6: 

Kanser Rahim Pembunuh Wanita Ke-2 Terbesar di-Malaysia !

Slide 7: 

Kanser Rahim Pembunuh Wanita Ke-2 Terbesar di-Malaysia !

Slide 8: 

Kanser Rahim Pembunuh Wanita Ke-2 Terbesar di-Malaysia !

Slide 9: 

Dari hasil penelitian, zat Dioxin dan serat Sintetis yang ada di pad wanita & produk yang lain2nya, berisiko tinggi terhadap kesihatan wanita, termasuk risiko terhadap cervical cancer, endometriosis, infertility, ovarian cancer, breast cancer, immune system deficiencies, pelvic inflammatory disease & toxic shock syndrome, dan lain2nya. Ahli Internasional tentang penelitian atas Kanser, Badan Kesihatan Dunia WHO menyatakan bahwa zat Dioxin dapat menyebabkan kanser. Dioxin adalah sebuah hasil sampingan dari proses pemutihan (bleaching) yang digunakan pada fabrik kertas, termasuk fabrik sanitari wanita, tissue, dan diaper untuk anak-anak. The Tampon Safety and Research Act of 1999, H. R. 890, U.S.A (Kongres Amerika 1999) Hasil Penelitian di Amerika

Slide 10: 

UTUSAN PENGGUNA..CAP

Slide 11: 

Apakah bahan mentah yang digunakan untuk membuat tuala wanita? Proses kitar semula kertas ini menggunakan bahan kimia yang banyak bagi menghilangkan warna dan bau KERTAS KITAR SEMULA!!

Slide 12: 

K ENDOMETRIOSIS DAN MYOMA BAHAYANYA DIOXIN???....

Faktor & Risiko Kanser Payudara : 

Faktor & Risiko Kanser Payudara Usia yang makin bertambah Tidak memiliki anak Kehamilan pertama pada usia di atas 30 tahun Period menstruasi yang lebih lama Faktor hormon Kanser Payudara Pembunuh Wanita NO 1 di-Malaysia Kanser Payudara biasanya menyerang wanita yang berumur 40-50 tahun! Kanser Payudara tidak semestinya di akibatkan keturunan. 85% penghidap Kanser Payudara tidak mempunyai record Kanser Payudara di kalangan keluarganya!

Slide 14: 

Kanser Payudara

Slide 15: 

KENAPA MENGUNDANG BAHAYA ? WANITA MENGGUNAKAN + 15,000 TUALA WANITA SEPANJANG HIDUPNYA JADI WANITA TERSEBUT BERISIKO TERKENA ZAT DIOXIN SEBANYAK 15,000 KALI!!! Badan Kesihatan Dunia (WHO) menyatakan bahwa zat Dioxin dapat menyebabkan KANSER!.

Slide 16: 

KENAPA WANITA MASEH MENGGUNAKAN TUALA WANITA BERKUALITI RENDAH ? TIADA PENDEDAHAN…. Pernahkah anda terfikir untuk merobek Tuala wanita yang anda gunakan sekarang, dan memeriksa apa sebenarnya bahan yang terkandung di dalamnya !!!!!

Slide 17: 

Kenapa anda perlu memilih tuala wanita? "ANION LOVE MOON"

Slide 18: 

TUKAR JENAMA“Kesihatan…… Ion Negatif – Menghapuskan punca penyakit! O 2 Terdapat Banyak Bakteria Pada Permukaan Rahim 99% Daripada Bakteria Yang Merbahaya ini akan Mati Dlm Masa 30-60 saat Sekiranya terdedah kepada Oksigen Yang Tinggi!

Slide 19: 

8- KEBAIKAN UNIK ANION “LOVE MOON” Sanitari Pad Anion “Love Moon” boleh mengeluarkan sehingga 6070 Anion/cm3

Slide 20: 

saksikan DEMO Produk yang menakjubkan hanya dalam masa 10 minit Tuala wanita “Anion Love Moon” sahaja didunia yang dipatenkan & HALAL Jadi… nak untung besar, BERTINDAK AWAL….

Slide 21: 

Fakta Penting Kenapa Winalite Global BOLEH! Barangan kecil tetapi pasaran luas - Dipatenkan untuk pasaran antarabangsa - PAD ANION EKSLUSIF NO: ZL200420062658.0 - KAD UJI EKSLUSIF NO: CN99109875.7 - Harga boleh dibandingkan, kualiti dan rasa Produk Unik Mudah Dilakukan Boleh Diusahakan Secara Sambilan Perniagaan Stabil - Boleh membantu masalah lelaki (PROSTAT) - Keperluan wanita (semua bangsa dan agama) - HALAL dan Jaminan Insuran RM1 juta. - Mudah disampaikan, diduplikasi utk orang biasa termasuk golongan profesional - Minima perkhidmatan selepas jualan. - Tidak perlu tinggalkan kerja yang sedia ada. - Boleh bekerjasama dengan pesaing. - Digunakan pelanggan selama 20 – 30 tahun - Penggunaan secara berulangan. - TIADA RISIKO..

Slide 22: 

TUKAR JENAMA “Kesihatan & Pendapatan…

authorStream Live Help