Anne Frank

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Anne frank Gemaakt door Raoul van de Geer en Pien van de Sar

PowerPoint Presentation:

Hoe begon het allemaal??? Waar komt Anne vandaan en hoe leefde ze daar??? Waarom ging Anne naar Nederland??? Waarom moesten alle Joden onderduiken??? Het leven in het achter huis Aldof Hitler De stamboom Doden Hoe ging het verder??? Inhoudsopgave :

PowerPoint Presentation:

Hoe begon het allemaal???

PowerPoint Presentation:

Anne, Margot en Edith zijn nog in Duitsland en ondertussen is Otto Frank in Amsterdam om daar een geschikt huis te vinden voor hem en zijn familie. Pas in de herfst van 1933 vindt hij een geschikt huisje in Amsterdam, waar ze moeten wonen, totdat ze moeten onderduiken. Edith en Margot gaan in December naar Amsterdam. Anne blijft nog een poosje bij haar oma logeren, tot het huis helemaal is ingericht. In Februari gaat Anne naar haar nieuwe huis. Ze is nu vijf jaar oud. Het wonen in Amsterdam beviel de Familie Frank goed. Ze vonden het fijn om in Amsterdam te wonen. Waar komt Anne vandaan en hoe leefde ze daar???

PowerPoint Presentation:

In Duitsland werd het steeds drukker. Aldof Hitler was het er niet mee eens dat de joden in Duitsland waren. Er waren daar ook economie problemen. Hij richten een soort van anti-joden groep op. Anne en haar familie ging toen een huis zoeken in amsterdam . Waarom kwam Anne en haar familie naar Nederland?

PowerPoint Presentation:

De joden moesten onderduiken. Want anders Duitsers hun op. Dan werden ze vervoerd in een trein naar kampen. En daar was het leven heel zwaar. De plannen maker was Hitler. Hitler was een slechte man. Hij was Duits. Hij wou alle Joden doden. Hitler mag je niet bij Duitsers in de buurt zeggen. Ook niet bij oude mensen. Hun kunnen dan terug denken aan vroeger. Hij wou dat omdat er een crisis was in Hitlers hoofd en moest hij de Joden wel de schuld geven. Ook al stamt hij zelf van een deel Joods. Zijn Echte naam is Aldof Hitler. Waarom moesten alle joden onderduiken???

PowerPoint Presentation:

Het leven in het Achterhuis

authorStream Live Help