15 La Lluna (Judit) ppt

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

LA LLUNA Judit Pérez Palacín 3er

INTRODUCCIÓ:

INTRODUCCIÓ Aquesta és la lluna: el satèl·lit natural del nostre planeta ,el planeta terra.

EL MOVIMENT DE LA LLUNA:

EL MOVIMENT DE LA LLUNA La lluna gira al voltant de la terra.Triga més o menys 28 dies en fer una volta sencera a la terra.

MIDES:

MIDES DISTÀNCIA:entre la lluna i la terra hi ha uns 384.440 km de distància. MIDA DE LA LLUNA:la lluna és 4 vegades més petita que la terra .

LA HISTÒRIA :

LA HISTÒRIA La primera nau espacial que va arribar fins a la lluna es deia Apolo 8 . A dins la nau hi havien 3 astronautes .Van donar la volta sencera a la lluna i van tornar a la terra. Després d' uns quants anys van tornar a la lluna .La primera persona que va trepitjar la lluna s'anomenava Neil Armstrong. El dia 21 de juliol de l' any 1969 amb la nau espacial anomenada Apolo 11.

DE QUÈ ESTÀ FETA LA LLUNA?:

DE QUÈ ESTÀ FETA LA LLUNA? La lluna està feta de minerals sòlids. Hi han valls ,muntanyes , i molts cràters formats per meteòrits. Els científics diuen que han trobat aigua però en forma de cristalls i en petita proporció.

Slide7:


QUÈ ÉS UN ECLIPSI?:

QUÈ ÉS UN ECLIPSI? L ' eclipsi passa quant la lluna es fica entre la terra i el sol i a la terra no li arriba la llum del sol . Hi han 2 tipus de eclipsi: total o parcial. TOTAL :total vol dir que la lluna tapa completament el sol . PARCIAL :parcial vol dir que tapa només una part del sol .

Slide9:

Ara veureu un video del Neil Armstrong aterrant per primera vegada a la lluna. https://youtu.be/cwZb2mqId0A

Slide10:

FI ESPERO QUE US HAGI AGRADAT Judit Pérez Palacín

authorStream Live Help