26 MAYA el panda

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PANDA GE GANT :

PANDA GE GANT MAYA 9 DE MARÇ DE 2017

COM SÓN?:

COM SÓN? Té pel negre I blanc ( negre als ulls , orelles , braços I espatlles ). Els adults mesuren 1,5 m de llarg I poden arribar a pesar 150 kg. No hivernen com altres óssos , a l’hivern marxen a llocs més càlids . Són bastant solitaris I passen el dia voltant I buscant menjar pels boscos .

ON VIUEN?:

ON VIUEN? XINA

QUE MENGEN?:

QUE MENGEN? Gairebé només menja Bambu . Un adult menja de 9 a 14 kg al dia. També menja mel , ous , fulles d’arbust , taronges I plàtans . Tot i que es classifiquen com a CARNÍVORS tenen una dieta HERVÍVORA.

COM JUGUEN?:

COM JUGUEN? Als cadells els agrada molt jugar amb els seus germans quan són petits . Els agrada escalar arbres I rodolar . No acostumen a còrrer . Han d’estalviar energia ja que nomès mengen bambú .

ESTAT DEL PANDA :

ESTAT DEL PANDA És un animal en perill d’extinció . Hem de cuidar molt tant al panda com als seus hàbitats . L’organització WORLD WIDE FUND FOR NATURE (WWF) té com a símbol el Panda Gegant I treballa per preservar I protegir els animals en perill d’extinció .

COM TENEN FILLS?:

COM TENEN FILLS? S’aparellen a la primavera I els cadells neixen entre 100 I 150 dies després . Normalment tenen 1 o 2 cadells . El pare no es queda amb la mare per cuidar els cadells . Els cadells estan 2 anys amb la mare. https:// www.youtube.com / watch?v =c30i79-FA3M Vídeo : els 100 primers dies de vida de 2 cadells de panda nascuts en captivitat .

FI:

FI Espero que us hagi agradat !

authorStream Live Help