Michael Maes Beschrijft de 6 Belangrijkste Oorzaken van CVS Die Revita

Views:
 
Category: Others/ Misc
     
 

Presentation Description

De oorzaken voor CVS hebben meestal een fysieke oorzaak, zo ontdekte professor Michael Maes. Hij ontdekte tenminste 6 verschillende oorzaken voor CVS met elk een eigen behandelmethode. We zetten deze 6 oorzaken op een rij.

Comments

Presentation Transcript

slide 1:

Michael Maes Beschrijft de 6 Belangrijkste Oorzaken van CVS Die Revitalis Behandelt Revitalis past samen met Michael Maes nieuwe behandelmethoden toe ter genezing van CVS. De oorzaken voor CVS hebben meestal een fysieke oorzaak zo ontdekte professor Michael Maes. Hij ontdekte tenminste 6 verschillende oorzaken voor CVS met elk een eigen behandelmethode. We zetten deze 6 oorzaken op een rij. 1. Oxidatieve en nitrosatieve stress en een daling in antioxidanten Oxidatieve en nitrosatieve stress houdt een verhoging in van cel beschadigende schadelijke deeltjes. De aanmaak hiervan gebeurt in de cellen. De oorzaken oxidatieve en nitrosatieve stress zijn bijvoorbeeld psychologische stress virussen bacteriën en voedselallergieën. Enkele gevolgen van oxidatieve stress zijn verminderde spierkracht malaisegevoel of een slechtere concentratie. Betreft de daling in antioxidanten zijn CoQ10 en zink voornamelijk belangrijk. CoQ10 beschermt cellen. Dus bij een lager niveau hiervan zijn de cellen gevoeliger voor beschadigingen. Ook is het zinkniveau verlaagd bij CVS. Zink versterkt de werking van het immuunsysteem en stimuleert de hersenen. Ook vermindert het giftige stoffen in de hersenen. Lage zinkspiegel zorgt dus voor een zwakke immuunsysteem er meer toxische reacties in het brein. Zoals je dus waarschijnlijk begrijpt zorgt een daling in deze antioxidanten ervoor dat oxidatieve stress meer cellen beschadigt. Tim Kors meet in zijn gezondheidscentrum alle bovenstaande zaken bij de patiënten. En kijkt op deze manier of het lichaam op deze punten in balans is. 2. Ontstekingen Bij CVS is er sprake van meer ontstekingsbevorderende cytokinen in het lichaam. Cytokinen spelen een grote rol bij het immuunsysteem. Veel ontstekingsbevorderende cytokinen zorgen dus voor veel ontstekingen in het lichaam. Maar cytokines kunnen zelfs doordringen tot in het brein. Zo veranderen ze dan de activiteit in de hersenen. En ook ontstaan er dan ontstekingen in het brein. Mogelijke gevolgen hiervan zijn gedragsverandering depressie malaise angst en vermoeidheid. 3. Lekkende darm. In de darmen vind je verschillende bacteriën. Deze mogen niet allemaal in de bloedbaan terechtkomen omdat sommige bacteriën gevaarlijk zijn. Een lekkende darm laat te veel stoffen door de darmwand heen. En dan gaan bepaalde bacteriën en schimmels door de darmwand heen de bloedbaan in. Deze ongewenste bacteriën tasten cellen aan. Hierdoor ontstaan er vervolgens weer meer cytokines. En als reactie daarop oxidatieve stress. Het is dus een vicieuze cirkel. Zo zie je dus dat onze darmen de werking van de hersenen makkelijk beïnvloeden.

slide 2:

Revitalis meet van alle bacteriën die in de darmen aanwezig zijn of die in de bloedbaan terecht zijn gekomen. Vervolgens stellen we een persoonlijk behandelplan op. 4. Omega 3 en omega 6. Omega 3 is ontstekingsremmend. Door bijvoorbeeld het eten van zalm en noten krijg je dit vetzuur binnen. Een te laag niveau hiervan beïnvloedt het ontstaan van een depressie. Omega 6 daarentegen is ontstekingsbevorderend. Dit vetzuur zit vooral in junk food. Teveel omega 6 bevordert dus oxidatieve stress. Bij CVS is omega 6 toegenomen en omega 3 gedaald. Oftewel: meer ontstekingen en minder bescherming tegen ontstekingen. Deze disbalans beslaat ongeveer 10 van de oorzaken van CVS. Een dieet is hier daarom van belang om de balans te herstellen. 5. Intracellulaire problemen: NF-κB en COX2 Bij intracellulaire problemen gaat het om de moleculen in de cellen zelf. Bij CVS zitten er namelijk afwijkingen in de afweercellen. De belangrijkste stof die ontstekingen en oxidatieve stress veroorzaakt is NF-κB. Deze stof is bij CVS sterk toegenomen. Er zijn verschillende oorzaken die NF-κB stimuleren: virussen bacteriën lekke darm psychologische stress en uitputting. Dus NF-κB is waarschijnlijk een key element bij CVS en andere ontstekingsziekten. Ook COX2 is sterk toegenomen bij CVS. NF-κB activeert COX2 namelijk. En zo geeft COX2 nog meer ontstekingen maar vooral pijn. En naast spierpijn en reumatische pijn veroorzaakt het ook geheugenstoornissen en depressie. Medicijnen zoals Ibuprofen vermindert COX2. 6. Auto-immuniteit CVS is geen auto-immuun ziekte omdat niet iedereen auto-immuniteitsklachten heeft. Sowieso ontstaan deze klachten veelal pas in een later stadium. Sommige CVS patiënten vertonen sterke auto-immuun reacties tegen gangliosides delen van zenuwcellen en serotonine Een ‘geluksgevoel stofje’. Auto-immuniteit tegen deze stoffen veroorzaken klachten zoals vermoeidheid spierpijn concentratieproblemen en geheugenverlies. In gezondheidscentrum Revitalis behandelen Tim Kors en Michael Maes alle bovenstaande en andere oorzaken van CVS. Dit doen zij door middel van nieuwe behandelmethoden welke tot nu toe zeer succesvol blijken. To get more info about Mr. Tim Kors please visit: http://michaelmaes.beep.com/

authorStream Live Help