Refurbished iPhone 6

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

refurbished iPhone 6

Comments

Presentation Transcript

Kan ik bij jullie ook een refurbished iPhone 6 zonder abonnement kopen? :

Refurbished iPhone 6 De Refurbished iPhone 6 is één van de pareltjes uit de iPhone-familie. Met allerlei nieuwe mogelijkheden zoals een kwalitatief hoogwaardige camera en een stijlvol design is ook dit weer een top smartphone.

Kan ik bij jullie ook een refurbished iPhone 6 zonder abonnement kopen? :

Unieke specificaties van de Refurbished iPhone 6 Al onze refurbished Apple iPhone modellen worden op 50 punten gecontroleerd door Apple specialisten. Waar een tweedehands iPhone zware of lichte gebruikerssporen kan vertonen zijn die bij refurbished Apple iPhones niet aanwezig. Ze zijn waar nodig voorzien van nieuwe onderdelen, geüpgraded en voorzien van een nieuwe case. Je nieuwe toestel is daarom zo goed als nieuw maar veel voordeliger dan een nieuwe iPhone. Refurbished iPhones zijn eerder gebruikt maar letterlijk als nieuw. De specificaties van de iPhone 6 Refurbished zijn van  ongekende kwaliteit . Denk bijvoorbeeld aan een uitstekende camera en een bijzonder krachtige processor. Maar wat zorgt er nog meer voor dat de iPhone 6 een zeer goede telefoon is: Er werd lange tijd uitgekeken naar de release van de Refurbished   iPhone 6. Dit had grotendeels te maken met de A8-chip. Deze chip zorgt ervoor dat de  processor   20% sneller  is dan de voorganger.   Met het refurbishen vervangen we ook de  batterij  van jouw iPhone. Jouw iPhone 6 Refurbished product   beschikt over 14 uur spreektijd en 250 uur stand-by tijd. Niet van nieuw te onderscheiden! Het  retina HD scherm  is 4,7 inch (11,94 cm) en het toestel ligt fantastisch in de hand. De resolutie is verbeterd en de kleuren spatten van het scherm af. Een retina HDdisplay heeft meer dan 300 pixels per inch waardoor het met het menselijk ook onmogelijk is om de pixels van elkaar te onderscheiden. Dit geeft je een mega scherp scherm!   De refurbished Apple iPhone beschikt over een camera met  maar liefst 8 megapixel! Zo maak je op eenvoudige wijze haarscherpe foto’s. Je beschikt niet alleen over een scherpe camera, maar deze camera beschikt ook over Focus Pixels. Dit houdt in dat je zeer stabiele foto’s maakt die niet bewogen zijn. Smile , klik, topkwaliteit!

Kan ik bij jullie ook een refurbished iPhone 6 zonder abonnement kopen? :

5 extra redenen waarom jij voor een Refurbished iPhone 6 kiest Touch ID-sensor  De Refurbished   iPhone 6 beschikt over een home-knop met daarin een sensor die reageert op vingerafdrukken. Als je met je vinger heel licht de home-knop aanraakt, herkent de sensor jouw vingerafdruk. Je iPhone 6 wordt direct actief! Dit bespaart je tijd en gedoe met wachtwoorden. Snelheid De snelheid is toegenomen en zo ben je in staat om sneller te reageren. Zie je ineens de perfecte mogelijkheid om een foto te maken? Een kwestie van seconden en je hebt een schitterende foto. Gebruiksgemak De Apple iPhone 6 Refurbished is de telefoon waarbij betrouwbaarheid en een stijlvol design samenkomen. Je krijgt een totaalervaring. Alles tussen software en hardware ziet er fantastisch uit. Belangrijk aan een telefoon is dat alles klopt. Je moet er makkelijk mee kunnen werken en het systeem moet niet vastlopen op je apps of tijdens het downloaden in de app store. Een refurbished iPhone 6 kopen doe je bij TelefoonDiscounter.nl. Een iPhone 6 refurbished voldoet aan alle eisen van een goedwerkende morderne smartphone. Accessoires Om je totaalervaring met de  refurbished  iPhone  nog mooier te maken, zijn er diverse  iPhone accessoires  beschikbaar. Er zijn diverse handige accessoires beschikbaar: beschermhoesjes, selfiesticks, opladers, screenprotectors en ga zo maar door!

Kan ik bij jullie ook een refurbished iPhone 6 zonder abonnement kopen? :

Kan ik bij jullie ook een refurbished iPhone 6 zonder abonnement kopen? Ja, je kan bij ons een losse iPhone 6 zonder abonnement kopen. Sterker nog: wij verkopen de beste simlockvrije toestellen, dus ook een iPhone los zonder abonnement. Allemaal refurbished , gereviseerde toestellen.

authorStream Live Help