T Shirts bedrukken

Views:
 
     
 

Presentation Description

Factory Groep is meer dan alleen het bedrukken van textiel. Neem eens een kijkje op onze andere webshops http://www.tshirt-bedrukken.net/

Comments

Presentation Transcript

T Shirts bedrukken:

T Shirts bedrukken T shirts laten bedrukken wordt gedaan omdat het voor veel verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Bijvoorbeeld door bedrijven voor een personeelsfeestje of om reclamecampagnes te voeren, maar ook als bedrijfskleding. Tevens is het goed mogelijk om een t-shirt als relatiegeschenk te geven of T shirts bedrukken voor bepaalde schoolexcursies. Ook worden bedrukte t-shirts veelvuldig gebruikt ter promotie voor beurzen en diverse evenementen. Een t-shirt met een persoonlijke opdruk is namelijk een ideaal middel om een bepaalde boodschap over te brengen. Wanneer men met een hele groep hetzelfde t shirt draagt geeft dat het gevoel van saamhorigheid . Wanneer u op zoek bent naar een leverancier die voor u de juiste t-shirts met de gewenste opdruk kan leveren, dan zult u op internet diverse websites hierover kunnen vinden. Vooraf is het altijd handig om bij diverse sites een offerte aan te vragen, zodat u deze kunt bekijken en vergelijken.

Slide 3:

Bij het uitzoeken van de desgewenste t-shirts, heeft u natuurlijk veel keuzes. Zo zijn er natuurlijk, damen-, heren- en kinder t-shirts in verschillende maten. En zijn er verschillende modellen getailleerde of rechte t-shirts met een ronde hals of een v-hals. De t-shirts zijn te verkrijgen in verschillende kwaliteiten en ze zijn vaak te verkrijgen in diverse kleuren. De prijs per shirt is vaak afhankelijk van het aantal dat u besteld. Over het algemeen geldt, hoe meer u er besteld, des te minder u per t-shirt betaald. In de meeste gevallen is de prijs die vaak op de website aangegeven staat, exclusief startkosten en bedrukkingskosten . Het is aan te raden om zelf contact op te nemen met het desbtreffende bedrijf, en samen met de leverancier het logo of een bepaalde slogan of tekst in de desgewenste kleur(en)te bespreken. Tevens is het belangrijk dat u niet vergeet te vragen wat de levertijd is. Wanneer u uiteraard het ook samen over de prijs eens bent, zal wellicht de grafische afdeling u een digitale drukproef per mail toesturen. Als u hierover tevreden bent kan deze drukproef in produktie gaan.

authorStream Live Help