This isn't Everything You are 3

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

This isn't Everything You are 3

Comments

Presentation Transcript

This isn't Everything You are.:

This isn't Everything You are. Hallo allemaal! Na 'You and Me against the World' en 'Some were Born to Sing the Blues' begin ik weer met een nieuw dagboek getiteld 'This isn't everything you are'

PowerPoint Presentation:

'This isn't Everything You are' heeft 7 belangrijk personages, met Morgan en June als hoofpersonages. Een korte beschrijving van het verhaal is niet echt nodig, want zoals de titel (waarvoor ik Snow Patrol bedank voor de inspiratie) het al een beetje zegt, is niet alles wat het lijkt.. Of misschien juist wel? In het verhaal zit zowel een beetje spanning als romantiek, wat dus zorgt voor een beetje afwisseling tijdens het lezen. Meer over dit dagboek heb ik niet te zeggen dus: Zet je comfortabel neer (met eventueel een drankje of een lekkere snack), lees, geniet en reageer! Veel plezier! This isn't Everything You are.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Dag meneer, waarmee kan ik u helpen?” “Ik ben op zoek naar een nieuwe kooi voor mijn papegaai.” “Euhm.. Ons nieuwste model staat vlak achter u dus.. euhm.. volg mij maar.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Deze kooi is nog maar pas binnen gekomen. Het heeft een schommel, ingebouwd spiegeltje, noem maar op! En er is genoeg ruimte voor de vogel.” “Hmm.. Hij ziet er inderdaad wel goed uit..” “En de prijs valt erg goed mee voor zo'n grote en luxueuze kooi.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Ik neem hem op een voorwaarde..” “... Ja?” “Als je een keertje met me uit wil.” Ik schoot in de lach. Meende hij dit nu? Ik had nog nooit zo'n aanbod gekregen van een klant. Het was een beetje griezelig, maar toch kon ik het niet laten om me gevleid te voelen. Hij was niet echt lelijk.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Euhm.. Dit is me nog nooit overkomen maar.. Het is niet de bedoeling dat ik uitga met klanten en ik heb eigenlijk al een relatie. Het spijt me.” De man lachte. “Dat geeft niet. Geef me een paar gratis zakken vogelvoer en het is je vergeven.” Ik bloosde. “Wel.. Als eigenaar van de winkel zou ik zoiets kunnen doen maar.. Dat zou niet echt winstgevend zijn.” “Ik plaagde je maar hoor, ik zal alles betalen.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Hey, sorry dat ik laat ben! Er was iets raar op het werk.” Ik gaf Lauren een kus op haar wang en ze liet me binnen. “Was de hond weer uitgebroken? Een zak voer gestolen? Is er een hamster gestorven?” “Nee niet dat soort dingen. Dat gebeurt wel vaker. Een klant heeft me vandaag uitgevraagd.” “Wat?! Heb je ja gezegd? Je moet me alles vertellen!”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Terwijl ik het hele verhaal aan Lauren vertelde, kleedden we ons om. We gingen vanavond uit en wilden er op ons best uitzien. “En toen vroeg hij gratis voer!” “Meen je dat?” “Ja maar hij zei dat het voor de grap was. Uiteindelijk heeft hij de kooi en het voer gekocht en betaalde hij €5 extra voor 'de goede raad' die ik hem had gegeven bij de kooi.” “Wat een engerd.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Nadat we ons hadden omgekleed maakte Lauren het eten klaar terwijl ik wat met Nala speelde. Achteraf gezien was het niet zo'n slim idee om ons eerst om te kleden. M'n zwarte jurkje hing vol kattenharen en Lauren had tijdens het koken gemorst. “Ach ja.. Ze moeten ons maar nemen zoals we zijn. We gaan toch om plezier te maken.” zei ik. “Ja jij hebt makkelijk praten! Je hebt een vriend en je wordt versierd op je werk! Ik heb dringend nood aan wat aandacht van mannen.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Misschien is die jongen van het werk wel iets voor mij.. Was hij knap?” “Lauren! Net noemde je hem nog een engerd!” “Wat? Als ik te kieskeurig ben zal ik voor altijd single blijven.” “Daarom hoef je nog niet uit te gaan met een enge vent van op mijn werk.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Waarom ga je niet uit met een van je collega's? Er zitten best knappe mannen tussen.” Lauren begon te lachen. “Nee dat gaat echt niet. Mijn collega's zijn m'n vrienden. Ik ben gewoon 'one of the guys' op het werk. We lachen samen en maken mopjes, soms gaan we samen iets drinken enzo, maar daar stopt het ook bij.”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Na het eten vertrokken we meteen. Het begon donker te worden. “Kom, we zullen eens een man voor je zoeken,” zei ik tegen Lauren en ik nam haar bij de arm.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Het was al erg druk in de club toen we aankwamen. Het was een groot gebouw met verschillende ruimtes. Er was een danszaal, bowlingbaan, pooltafels en een game-ruimte. Omdat het nog te vroeg was om te dansen en de bowlingbanen allemaal volzet waren gingen Lauren en ik eerst een spelletje spelen. Een kwartier later gaf ik het al op. “Ik heb geen muntjes meer” zuchtte ik. “Dan moet je maar niet zo snel verliezen,” lachte Lauren. “Ik heb nog maar twee spelletjes gespeeld, dat zijn maar twee muntjes” zei ze trots.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Vervolgens gingen we poolen. Ik stond op het punt om te spelen toen ik plots een stem achter me hoorde. “Jij ook hier?” Ik schrok, mijn arm bewoog en de keu raakte de bal. Het witte balletje floepte in de pocket. “Godver.. Zie nu wat je hebt gedaan!” schreeuwde ik. Ik zag pas wie er achter me stond toen ik me kwaad omdraaide..

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Ik ben aan de beurt!” riep Lauren. “Wat doe jij hier?” vroeg ik boos. “Ik kom hier wel vaker poolen. En toen zag ik dat je aan het spelen was en het leek me wel leuk om een spelletje mee te doen.” “Ik had al eerder gezegd dat ik niet met je wilde uitgaan.” “Ja maar dit is toch niet uitgaan? Diner met kaarslicht, dàt is pas een date. Dit is gewoon een vriendschappelijk spelletje pool. Oh, ik ben aan de beurt!”

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Wie is dat? Hij ziet er knap uit. Kijk eens wat een kont!” “Lauren! Dat is die engerd van op het werk! Hij achtervolgt me gewoon!” “Wil je van hem af?” “Ja natuurlijk. Misschien moet ik David op hem afsturen?” “Nee nee, laat mij maar. Na vanavond ben je van hem verlost én heb ik een date!” “Met die freak?” “Wat? Wees blij, het is een win-win situatie. Jij bent van hem af, en ik heb iets om me mee bezig te houden in m'n vrije tijd,” fluisterde ze.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Zodra ik opnieuw aan de beurt was begon Lauren met hem te flirten. Ik was nog altijd boos omdat hij onze leuke avond verpestte. Laurens geflirt had blijkbaar weinig effect op hem. Ik voelde zijn ogen priemen in mijn rug. Lauren probeerde telkens om zijn aandacht van me af te leiden, maar hij bleef me aanstaren en elke keer als ik naar hem keek knipoogde of knikte hij naar me.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Toen Lauren weer aan de beurt was moest ik weer met hem praten. Ik deed een poging om aardig te doen. “Ik ben Morgan trouwens, en dat is Lauren, maar dat zal ze je vast wel verteld hebben.” “Mason Cooper” zei hij lachend. “Weet je, volgens mij ziet Lauren je wel zitten. In tegenstelling tot mij, heeft ze geen vriend,” zei ik om zijn interesse voor haar op te wekken. Mason leek hier niet op te reageren.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Na het poolen – dat Lauren won – stelde Mason voor om te gaan bowlen. Ik had liever dat hij ons met rust liet maar durfde het niet te zeggen. Lauren daarentegen was meteen akkoord met zijn voorstel. Ik win normaal altijd bij bowlen, maar vanavond lukte het me maar niet om een strike te gooien. Mason werkte op m'n zenuwen en ik kon me maar niet concentreren.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. In tegenstelling tot mij gooide Mason de ene strike na de andere. “Uitslover,” fluisterde ik tegen Lauren. Ze moest erom lachen. “Volgens mij kleedt hij je in z'n gedachten uit, hij kan z'n ogen niet van je af houden!” “Ik weet het, ik wou dat we van hem af konden geraken” Plots stond Mason weer langs ons. Hij had weer alle kegels omver geworpen. “Hebben jullie nog geen dorst dames? Ik trakteer!” riep hij. “Ik wist dat er een goede reden was om hem nog niet weg te jagen,” lachte Lauren.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Enkele biertjes later vond ik het niet meer erg dat Mason rond ons bleef hangen. “Zin om te dansen?” vroeg hij. Ik keek even naar Lauren en ze gebaarde dat ik moest toezeggen. Door een mix van alcohol en lichaamscontact tijdens het dansen werd Mason steeds aantrekkelijker. Af en toe zei hij iets tijdens het dansen, en ik moest er telkens hard om lachen. Ik weet niet of dat door de alcohol kwam of omdat Mason echt grappig was. In ieder geval amuseerde ik me echt voor het eerst die avond.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Lauren had haar entertainer voor vanavond ook gevonden. Ze had de DJ in het oog gekregen en zag hem volgens mij wel zitten. In mijn ooghoek zag ik haar even met hem flirten en enkele minuten later gaf ze hem haar telefoonnummer al. Vervolgens ging ze naar de toog voor een drankje en werkte de DJ ongestoord verder. Even later sleurde Lauren me plots weg bij Mason.“WC” zei ze.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. “Heb je iemand aan de haak geslagen?” vroeg ik plagend. “Het is niet m'n type. Hij kon niet veel praten door z'n muziek en knap is hij ook niet. Maar 't is goed genoeg om me bezig te houden terwijl jij staat te plakken met Mason.” “Seg we plakken niet! Ik heb al een relatie. Hij is gewoon grappig en hij kan goed dansen, meer niet.” “Of je hebt gewoon te veel gedronken.” “Ik geef m'n telefoonnummer tenminste niet aan een man die ik niet eens leuk vind!” “Het was een vals nummer,” zei Lauren terwijl ze met een sluw lachje de toiletten verliet.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Nog enkele drankjes later daagde Mason ons uit om karaoke te zingen en die uitdaging aanvaardden we zonder aarzelen. Uit volle borst zongen Lauren en ik 'The lion sleeps tonight', wat erop neerkwam dat we neurieden en mompelden tijdens te strofen en dan plots luidkeels 'awimbawee' begonnen te schreeuwen. Gelukkig bestaat 90% van het lied uit dat woord. Mason kreeg er de slappe lach van en klapte van plezier in z'n handen.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Plots kreeg Lauren door dat het al 2 uur 's nachts was. “Shit we zijn de tijd uit het oog verloren! Ik moet morgen om 7 uur werken!” Ik zei tegen Mason dat we naar huis moesten. Hij belde voor ons een taxi zodat we niet meer te voet moesten gaan en gaf ons wat geld. “Bedankt,” zei ik, en ik gaf hem een zoen op zijn wang. Lauren gaf hem een knuffel. Als laatste maakten we – volgens eeuwenoude traditie – een foto van ons tweeën in het fotohokje aan de inkomhal.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. De taxi kwam gelukkig al snel en zodra we terug op Laurens appartement waren, ritsten we onze jurkjes los en kropen we onder de warme dekens. We waren vermoeid door de alcohol en de lange dag en het duurde dan ook maar enkele minuten om in slaap te vallen.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Amper 4 uur later ging Laurens wekkerradio af. Ik draaide me nog een keertje om terwijl Lauren zich met moeite uit bed sleurde. Ik hoorde hoe Nala achter haar na de kamer uit trippelde en viel toen weer in een vaste slaap. Ondertussen begon Lauren aan haar ochtendritueel. Ze dronk enkele kopjes koffie om wakker te worden en Nala vergezelde haar daarbij.

PowerPoint Presentation:

This isn't Everything You are. Vervolgens kleedde ze zich om. Gelukkig voor mij had ze de vorige avond haar uniform al klaargelegd in de badkamer, zo hoefde ze mij niet meer de storen terwijl ik mijn roes uitsliep. Om half 7 stipt stapte Lauren de lift in. Ondertussen ging Nala terug in haar mand liggen om verder te slapen. De rust in het appartement was teruggekeerd..

This isn't Everything You are.:

This isn't Everything You are. Dit is het einde van het derde deel van 'This isn't Everything You are'. De updates zijn niet zo lang omdat ik meerdere korte updates wil maken zodat de delen ook sneller achter elkaar volgen en het minder lang duurt voordat er een update online komt. Ik hoop dat je het verhaal leuk vindt om te lezen en laat gerust weten wat je van het dagboek vindt! Svenja.

authorStream Live Help