Novella a szeretetről II.

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Frappáns novella a szeretetrOl...

Slide 2: 

Ügyfélszolgálat: Igen, miben segíthetek?

Slide 3: 

Felhasználó: Hát, hosszas megfontolás után úgy döntöttem, installálni fogom a Szeretetet. Végig vezetne kérem a folyamaton?

Slide 4: 

Ügyfélszolgálat: Rendben, szívesen segítek. Készen áll az indulásra?

Slide 5: 

Felhasználó: Hát, nem vagyok egy muszaki zseni, de azt hiszem készenállok.Mit kell eloször tennem?

Slide 6: 

Ügyfélszolgálat: Elso lépésként nyissa meg a Szívét. Megtalálta a Szívét?

Slide 7: 

Felhasználó: Igen, de egy csomó más program is fut jelenleg. Lehet telepíteni a Szeretetet, miközben ezek futnak?

Slide 8: 

Ügyfélszolgálat: Milyen más programok futnak?

Slide 9: 

Felhasználó: Lássuk csak, van Múltbéli Megbántódás, Alacsony Önértékelés, Harag és Neheztelés. Ezek futnak éppen.

Slide 10: 

Viszont a Haragot és a Neheztelést teljesen ki kell kapcsolnia. Ezek a programok megakadályozzák a Szeretet megfelelo installálását. Ki tudja kapcsolni ezeket? Ügyfélszolgálat: Nem gond, a Szeretet fokozatosan törölni fogja a Múltbéli Megbántódást a jelenleg muködo rendszerébol. A hosszú távú memóriában esetleg megmaradhat, de már nem fog megzavarni más programokat. Végül a Szeretet felül fogja írni az Alacsony Önértékelést a saját moduljával, amitEgészséges Önértékelésnek hívnak.

Slide 11: 

Felhasználó: Nem tudom, hogyan kell kikapcsolni oket. Meg tudja mondani?

Slide 12: 

Ügyfélszolgálat: Örömmel. Menjen a startmenübe és indítsa el a Megbocsátást! Ezt addig kell ismételnie, amíg a Harag és a Neheztelés teljesen ki nem törlodnek.

Slide 13: 

Felhasználó: Rendben, kész! A Szeretet automatikusan elkezdte telepíteni magát. Ez normális?

Slide 14: 

Ügyfélszolgálat: Igen, de ne feledje, önnek csak az alap program van meg. El kell kezdenie kapcsolódni más Szívekhez, hogy hozzáférjen a frissítésekhez.

Slide 15: 

Felhasználó: Hoppá! Máris kaptam egy hibaüzenetet. Azt mondja: "Hiba – A program nem fut külso egységeken." Most mit tegyek?

Slide 16: 

Ügyfélszolgálat: Ne aggódjon. Ez azt jelenti, hogy a Szeretet program Belso Szíveken való futásra lett tervezve, de az ön Szívén még nem futott. Kevésbé technikai nyelven ez csak annyit jelent, hogy önnek eloször saját magát kell Szeretnie, mielott másokat Szerethetne.

Slide 17: 

Felhasználó: Tehát most mit tegyek?

Slide 18: 

Ügyfélszolgálat: Gördítse le az Önelfogadás menüt; majd kattintson az alábbi fájlokra: Megbocsátok Magamnak 2.0, Felfedezem az Értékeimet 1.5, Tudomásul Veszem a Korlátaimat 3.0.

Slide 19: 

Felhasználó: Rendben, kész.

Slide 20: 

Ügyfélszolgálat: Most másolja oket az "Én Szívem" könyvtárba. A rendszer felül fog írni minden zavaró programot és kijavítja a hibás programozást. Ezen kívül törölnie kell a Terjengos Önkritikát az összes könyvtárból és kiürítenie a Kukát, hogy biztosan eltávolítsa teljesen, és soha ne jöhessen újra elo.

Slide 21: 

Felhasználó: Megcsináltam. Hé! A Szívem új fájlokkal telik meg. Mosoly jelent meg a képernyomön és a Béke meg az Elégedettség bemásolja magát minden felé a Szívembe. Valamint az egész rendszerem melegedni kezdett. Ez normális?

Slide 22: 

Ügyfélszolgálat: Sok esetben. Másoknak eltart egy ideig, de végül minden helyreáll a megfelelo idoben. A rendszer melegedése normális, és javítja a Szív muködését, ne aggódjon. Egyébként jó érzés nem?

Slide 23: 

Felhasználó: De, csak szokatlan.

Slide 24: 

Ügyfélszolgálat: Szóval, a Szeretet telepítve és rendesen fut. Még egy dolog mielott letennénk. A Szeretet Ingyenes Program. Figyeljen rá, hogy továbbítsa azt és a különféle változatait mindenkinek, akivel kapcsolatba kerül. Ok is megosztják majd másokkal és visszajuttatnak viszonzásul önhöz is új és izgalmas változatokat.

authorStream Live Help