Az igazi Húsvét

Views:
 
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide 1: 

Ria Slides . SZÜLETETT EGY FÉRFI... KÉTEZER ÉVVEL EZ ELÕTT, (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

Slide 2: 

Ria Slides (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) . PÉLDÁT MUTATNI A SZERETETRÕL ÉS AZ IGAZSÁGRÓL HAJLANDÓ VOLT

Slide 3: 

Ria Slides (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) . MEGISMERJE HOGY AZ EMBERISÉG

Slide 4: 

Ria Slides De sokan nem értették meg az életet amit ajánlott . (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

Slide 5: 

Ria Slides Elitélték és keresztre feszítették ezt az embert anélkül, hogy tudomást vettek volna a jobb életrõl, amit felkinált . (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

Slide 6: 

Ria Slides . (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) Szenvedés, kín és sõtétség.

Slide 7: 

Ria Slides . (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson) Három napig a nap nem ragyogott , a hold nem világitotta meg a földet, s a harmadik napon megtörtént.

Slide 8: 

Ria Slides A Husvét azért van, hogy emlékezzünk, erre a csodára amit feltámadásnak hívnak. . (Imagem do filme The Passion of the Christ, de Mel Gibson)

Slide 9: 

Ria Slides A mosoly az életöröm és a szeretet megszületése HUSVÉT A barátság feltámadása és az akarat hogy boldogok legyünk .

Slide 10: 

Ria Slides Az álmok és az emlékek feltámadása És egy igazságnak ami felette áll a husvéti tojásnak vagy a csokoládé nyuszinak .

Slide 11: 

Ria Slides Krisztus meghalt, de Feltámadt És mindez azért, hogy megtanitson megölni a bünneinket és feltámasztani az ártatlanságot, a jóságot a becsületet Amik elvannak temetve a szivünk mélyén. .

Slide 12: 

Ria Slides Hogy ez legyen az igazsága a te Husvétodnak BOLDOG HUSVÉTI ÜNNEPEKET! Autor do Slide: Ria Ellwanger riaellw@globo.com Autor Texto: Desconheço Música: Maratha – The Worship Song Imagens: filme The Passion of the Christ e Getty Images Este slide é exclusivo de: http://members.xoom.virgilio.it/flori_jane/ria_slides.htm

authorStream Live Help