WAT ZIJN MCAFEE-FOUTCODES 12152 OF 7305 EN HOE

Views:
 
     
 

Presentation Description

U kunt deze fouten verhelpen door hulp in te roepen van onze technische ondersteuning van McAfee of door zelf enkele stappen voor probleem oplossing uit te voeren.

Comments

Presentation Transcript

WAT ZIJN MCAFEE-FOUTCODES 12152 OF 7305 EN HOE ZIJN ZE OPLOSSEN?:

WAT ZIJN MCAFEE-FOUTCODES 12152 OF 7305 EN HOE ZIJN ZE OPLOSSEN ?

Slide 2:

McAfee-gebruikers of potentiële gebruikers komen vaak de foutcodes 12152 of 7305 tegen wanneer ze proberen het beveiligings product te downloaden en te installeren. Het is heel gebruikelijk om met deze fouten te maken wanneer u de antivirus voor de eerste keer downloadt. Deze fouten voorkomen dat de antivirus wordt gedownload op een bepaald apparaat, wat behoorlijk vervelend kan zijn om uw verwachtingen te wekken van een beveiligings product op uw pc .

Slide 3:

U kunt deze fouten verhelpen door hulp in te roepen van onze  technische ondersteuning van McAfee  of door zelf enkele stappen voor probleem oplossing uit te voeren. Mogelijk ziet u een van de volgende berichten als u met deze fouten wordt geconfronteerd :

Slide 4:

Kan de installatie niet voortzetten. Er is iets misgegaan bij de installatie. Heeft u nog steeds problemen? Neem contact op met de  klantenondersteuning van McAfee  en vermeld de probleemcode 12152. We ondervinden problemen bij het voltooien van uw McAfee-software-installatie vanwege de 12152-fout .

Slide 5:

Als u denkt dat uw computer of internetverbinding iets te maken heeft met deze fouten, dan heeft u het mis, want het probleem ligt bij de McAfee-downloadservers. Als de downloadservers overbelast zijn met klanten die productupdates proberen te downloaden, kunt u met deze foutcodes te maken krijgen .

DEZE FOUTCODES VERMIJDEN:

1. Aangezien het probleem bij de McAfee-downloadservers ligt, kunt u niets doen om het probleem op te lossen. We raden u aan om ongeveer 30 minuten of een uur te wachten en vervolgens opnieuw te downloaden. Als het downloaden nog steeds mislukt, neem dan contact op met onze  McAfee-klantenservice  of probeer het later opnieuw . DEZE FOUTCODES VERMIJDEN

Slide 7:

2. Als de fout zich blijft voordoen, voert u de McAfee Consumer Product Removal Tool uit voordat u de antivirus software downloadt of installeert. Deze tool verwijdert alle gedeeltelijke installaties en tijdelijke bestanden die zijn gemaakt tijdens een mislukte installatie. Als geen van de bovengenoemde oplossingen voor u werkt, kunt u het beste professionele hulp inroepen van onze  McAfee-klantenservice . Onze technici zijn hoogopgeleide en goed opgeleide individuen, die jaren of ervaring hebben in hun vakgebied .

Slide 8:

U kunt dus uw vertrouwen in hen betuigen en ons bellen op ons  McAfee-klantenondersteunings  nummer , of een bericht achterlaten via e-mail of live chatondersteuning. We beloven dat we zo snel mogelijk onmiddellijke oplossingen zullen bieden voor al uw McAfee-antivirusproblemen .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Mcafee ondersteuning belgie bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help