WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE-CONSUMENTENPRODUCTEN TE DOWNLOADEN

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE-CONSUMENTENPRODUCTEN TE DOWNLOADEN EN TE INSTALLEREN?:

WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE-CONSUMENTENPRODUCTEN TE DOWNLOADEN EN TE INSTALLEREN?

Slide 2:

McAfee is een van die antivirus programma's waarvan de populariteit met de tijd toeneemt. Omdat deze software wordt geleverd met fantastische updates en functies bij elke nieuwe versie, is er een groeiende vraag naar in de markt. Mensen willen een antivirusprogramma dat hun elektronische apparaten kan beschermen tegen allerlei soorten cyberdreigingen, samen met bepaalde andere functies die hun leven gemakkelijker kunnen maken. McAfee is zo'n antivirusprogramma dat gebruikers tonnen coole functies biedt en ze beschermt tegen hackers .

Slide 3:

Onze  klantenservice van McAfee  heeft veel verzoeken ontvangen van gebruikers die de consumen tenproducten van de software proberen te downloaden en te installeren, maar dat niet lukt. Om eerlijk te zijn, kan het soms een moeilijke taak zijn om dit antivirusprogramma gewoon te downloaden en te installeren, daarom geven mensen er de voorkeur aan andere antivirusprogramma's. Als je echter leert hoe je het moet doen, zul je je realiseren dat het helemaal niet zo moeilijk is .

Slide 4:

Dit artikel is nuttig voor u als u een McAfee-beveiligingsproduct op uw pc of Mac of op uw Android- of iOS-apparaat wilt installeren. Blader dus naar beneden om te leren hoe u deze taak in een paar eenvoudige stappen uitvoert :

Slide 5:

CONTROLEER OF UW APPARAAT AAN DE MINIMUM SYSTEEMEISEN CRITERIA VOLDOET U moet controleren of uw apparaat of besturings systeem voldoet aan de minimale systeemvereisten, zoals dat de huidige McAfee Windows-beveiligings producten Windows XP niet ondersteunen. Als uw systeem of besturings systeem niet aan deze criteria voldoet, kunt u de antivirus niet installeren .

DOWNLOAD & INSTALLEER HET PRE-INSTALL TOOL:

DOWNLOAD & INSTALLEER HET PRE-INSTALL TOOL Als het downloaden op uw Windows-apparaat mislukt, probeer dan de Pre-Install tool die wordt gebruikt om uw computer systeem voor te bereiden op de installatie. Start na het installeren van deze tool uw pc opnieuw op en probeer het product opnieuw te installeren .

Slide 7:

We zijn er zeker van dat u geen problemen meer zult ondervinden. Als u dit echter doet, kunt u 24 uur per dag contact opnemen met ons team via onze  technische ondersteuningsdienst van McAfee .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Mcafee ondersteuning belgie bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help