WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE OP MAC

Views:
 
     
 

Presentation Description

McAfee-antivirus producten kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op elk apparaat, inclusief pc, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPhone, iPad, enz. Neem voor meer informatie over de verschillende McAfee-producten en hun compatibiliteit op verschillende apparaten onmiddellijk contact op met de klantenservice van McAfee. We zullen u zo snel mogelijk bereiken en u de best mogelijke oplossingen bieden.

Comments

Presentation Transcript

WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE OP MAC TE DOWNLOADEN EN TE INSTALLEREN?:

WAT ZIJN DE STAPPEN OM MCAFEE OP MAC TE DOWNLOADEN EN TE INSTALLEREN ?

Slide 2:

McAfee-antivirus producten kunnen worden gedownload en geïnstalleerd op elk apparaat, inclusief pc, Mac, Android-smartphones en -tablets, iPhone, iPad, enz. Neem voor meer informatie over de verschillende McAfee-producten en hun compatibiliteit op verschillende apparaten onmiddellijk contact op met de  klantenservice van McAfee . We zullen u zo snel mogelijk bereiken en u de best mogelijke oplossingen bieden .

Slide 3:

Bekijk de procedure voor het downloaden en installeren van McAfee op uw Mac- Opmerking: volg deze methode om de McAfee-antivirus de eerste keer op uw Mac of pc te installeren .

Slide 4:

• Ga naar de McAfee-website in uw browser (home.mcafee.com)• Klik op 'Mijn account' als u al bent aangemeld. Als dit niet het geval is, klikt u op Aanmelden en voert u uw e-mail-ID en wachtwoord in en klikt u vervolgens op Aanmelden en opent u uw McAfee-account.• Indien u geen McAfee-account heeft, klikt u op de optie Nu registreren en maakt u een nieuwe aan.• Voer de gevraagde gegevens in de gegeven velden in, zoals Voornaam, Achternaam, E-mailadres en een sterk wachtwoord voor uw account .

Slide 5:

Tip- Voer een lang en sterk wachtwoord in dat zowel letters als cijfers bevat. Klik op IK GA AKKOORD om de licentieovereenkomst en het privacybeleid te accepteren. Begin nu met het installatieproces. Als u halverwege vastzit, aarzel dan niet om de technische dienst van McAfee te bellen voor onmiddellijke hulp. Volg de onderstaande procedure.

Slide 6:

Selecteer het type apparaat waarop u de antivirus wilt installeren• Kies de McAfee-software die u op uw Mac wilt installeren.• Klik op de knop Downloaden om het proces te starten.• Klik om akkoord te gaan met de licentieovereenkomst.• Noteer het serienummer, want u wordt er later om gevraagd Tip- Houd de browser open zodat het serienummer in de latere stap zichtbaar is .

Slide 7:

Volg de volgende instructies om de applicatie op uw Mac te installeren. Opmerking- Als u het op uw pc downloadt en de installatie mislukt, voert u de Pre Install-tool uit om het op te lossen. Voor meer informatie over hetzelfde kunt u contact opnemen met onze leidinggevenden op het nummer van de McAfee-klanthulplijn .

Slide 8:

Problemen met het downloaden en installeren van McAfee komen veel voor en de oplossingen zijn ook heel gemakkelijk te volgen. Voor deskundig advies over dergelijke zaken raden we aan hulp te zoeken bij de  technische ondersteuning van McAfee . We hebben zeer bekwame professionals die dag en nacht voor u klaarstaan. U kunt ons bellen of mailen. Als alternatief kunt u met ons chatten en uw zorgen kenbaar maken bij onze experts .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Mcafee ondersteuning belgie bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help