Presentatie Prixos.nl

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

5. Klaar om te bestellen:

Prixos.nl Gekleurd papier talrijke kleuren, diverse diktes, …. H et aanbod is immens! 4 belangrijke factoren waarover u moet beslissen om het gekleurde papier van uw keuze te vinden

5. Klaar om te bestellen:

1. Verschillende merken, verschillende kleuren Bij Prixos vindt u gekleurd papier van merken zoals Clairefontaine Trophee, Fastprint en natuurlijk ons huismerk Quantore. De benamingen die de verschillende merken hanteren, durven nogal eens te verschillen. Zo heeft Clairefontaine Trophee twee soorten groen in zijn assortiment: groen en grasgroen. Volstaat dit voor u niet? Dan vindt u bij Fastprint vast en zeker wat u zoekt: appelgroen, helgroen, lichtgroen,… Aan u de keuze! Hetzelfde geldt voor alle andere kleuren: rood, geel, oranje, blauw,… Er zijn telkens diverse nuances verkrijgbaar, het is dus aan u om te beslissen welke exacte kleur u wil.

5. Klaar om te bestellen:

2. Verschillende soorten wit Wit is wit, dacht u? Toch niet! Bij het gewone kopieerpapier zien we al diverse wittinten terug (naargelang de helderheid) en dit geldt eveneens voor het assortiment gekleurd papier. Of u ivoor of roomwit kiest is in de eerste plaats een kwestie van persoonlijke voorkeur. 

5. Klaar om te bestellen:

3. Ook het gewicht telt U leest het goed: niet alleen door de diverse kleurtinten is het aanbod zo uitgebreid, ook het gewicht, uitgedrukt in grams, speelt hierbij een rol. Stel dat u rood kopieerpapier zoekt, dan kiest u niet alleen voor een bepaalde tint (felrood of cardinaalrood) maar ook een bepaald gewicht. U hebt telkens de keuze uit 80, 120 of 160 grams.

5. Klaar om te bestellen:

4. En het formaat? Hier klinkt de vraag: zoekt u gekleurd papier van A3 of A4 formaat? Hou er wel rekening mee dat niet alle printers in A3 formaat kunnen afdrukken.

5. Klaar om te bestellen:

5. Klaar om te bestellen U hebt alle bovenstaande factoren in overweging genomen en uw oog is op één of meerdere soorten gekleurd papier gevallen. Dan is het tijd voor de laatste stap: bestellen! Vertrouw op Prixos voor scherpe prijzen, een snelle levering en een klantendienst die altijd voor u klaar staat. Zelfs wanneer u twijfelt tussen grasgroen of helgroen…  

authorStream Live Help