STICKY Franchise Concept Book

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

PowerPoint Presentation:

Franchise Concept Book

Γιατί sticky;:

Γιατί sticky; Ευχάριστη απασχόληση! Χαμηλή επένδυση! Εξαίρετη υποστήριξη! No1 brand! Ισχυρότατη διαφήμιση σε ΜΜΕ και internet ! Χωρίς απόθεμα! Υφιστάμενο πελατολόγιο! Υψηλά περιθώρια κέρδους! Υψηλές αποδόσεις! Ευρύ target group! Προϊόντα οικονομικά σε άριστη σχέση value for money!

:

Το Νο1 brand στην διακόσμηση εσωτερικών χώρων παρέχει: την πλέον σύγχρονη επιχειρηματική πρόταση, ισχυρές διαφημιστικές καμπάνιες σε ΜΜΕ, διαδίκτυο και κοινωνικά δίκτυα, οργανωμένο σύστημα franchise εύρυθμη λειτουργία από την πρώτη μέρα και τεκμηριωμένα υψηλές αποδόσεις. Τα καταστήματα STICKY παρέχουν τις πλέον καινοτόμες και φρέσκιες προτάσεις για την εναλλακτική διακόσμηση οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Το brand STICKY μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια έχει αναδειχθεί ως ένα από τα πλέον καταξιωμένα και γνωστά ονόματα στο χώρο της διακόσμησης, με αναφορές στα πλέον έγκριτα περιοδικά και με άνω των 70,000 likes στο facebook. Το www.sticky.gr χαρακτηρίζεται από τις μεγαλύτερες πωλήσεις στον κλάδο του και αποτελεί το Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και ranking sites .

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE:

ΠΡΟΤΑΣΗ FRANCHISE καλύπτει πλήρως τις σημερινές ανάγκες της αγοράς, παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αρχικής καθοδήγησης και συνεχούς υποστήριξης, απευθύνεται σε ένα ευρύ target group , α πολαμβάνει τα προνόμια του ηγετικού brand STICKY, υ ποστηρίζεται από ιδιαίτερα ισχυρό διαφημιστικό πλάνο, δ εν υπάρχει η ανάγκη των αποθεμάτων, χ αρακτηρίζεται από υψηλά ποσοστά κέρδους.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE:

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE Ηγετικό και ευρέως αναγνωρίσιμο brand . Πολύ μεγάλη διαφημιστική καμπάνια από τη μητρική εταιρεία σε τηλεόραση (π.χ. Ant1, Star , Alpha , Σκάϊ κ.α.), σε ραδιόφωνο, σε περιοδικά ( Vogue , Elle , madame FIGARO, oikia & διακόσμηση, DECOration , COSMOPOLITAN, ιδανικό σπίτι, ATHENS voice , marie Claire , Παιδί και νέοι γονείς, ιδέες και λύσεις για το σπίτι κ.α ) , αλλά και σε google adwords με το μεγαλύτερο budget στον κλάδο και όχι μόνο, γεγονός που την κατατάσσει στις πρώτες θέσεις διαφημιζόμενων στο google καθιστώντας την παράλληλα, μια από τις πλέον αναγνωρίσιμες εταιρείες πανελλαδικά. Ιδιαίτερα ισχυρή διείσδυση στο διαδίκτυο και στα κοινωνικά δίκτυα, με το www.sticky.gr Νο1 αποτέλεσμα σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και ranking sites και τη facebook page με άνω των 70,000 likes , γεγονός που σας προσδίδει εξαιρετική διαφημιστική προβολή. Ύπαρξη υφιστάμενου πελατολογίου ανά περιοχή, μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE (συν.):

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE (συν.) Η νούμερο ένα επιλογή στη μοντέρνα διακόσμηση τοίχων. Ο πιο απλός, οικονομικός και γρήγορος τρόπος να αλλάξετε τον χώρο σας και ταυτόχρονα την διάθεσή σας! Ευρύ target group , με εφαρμογές σε κάθε χώρο, από οικίες, μέχρι καφετέριες, γραφεία, ξενοδοχειακές μονάδες κ.λπ. Προϊόντα κατ’ αποκλειστικότητα σε τεράστια γκάμα, εξαιρετικής ποιότητας. Τεράστιο πλήθος σχεδίων που συνεχώς ανανεώνονται σε κάθε διάσταση και σε κάθε χρωματισμό και κυρίως με την δυνατότητα για custom (προσωποποιημένων) σχεδίων που επιθυμούν οι πελάτες. Υψηλά περιθώρια κέρδους, με μηδενικά δεσμευμένα αποθέματα, καθώς τα προϊόντα παραδίδονται κατά παραγγελία.

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE (συν.):

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE (συν.) Ελάχιστος χρόνος παράδοσης, αυθημερόν για Αττική και εντός 24h για επαρχία. Χαμηλή αρχική επένδυση. Διαμόρφωση του καταστήματός σας σε λίγες ημέρες από συνεργεία της μητρικής εταιρείας. Πλήρης αρχική εκπαίδευση απο εξειδικευμένο προσωπικό σε όλο το εύρος των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων σας, που καλύπτει τις γνωστικές ανάγκες σας για το προϊόν, τον χειρισμό των πελατών, τη μηχανογράφηση, τα λογιστικά κ.λπ. Συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση για τις τάσεις στον κλάδο, για νέα προϊόντα και υλικά. Αποκλειστικότητα γεωγραφικής περιοχής. Οργανωμένο σύστημα υποστήριξης του καταστήματός σας, με την χρήση εξελιγμένου μηχανογραφικού συστήματος (ERP).

ΠΡΟΪΟΝΤΑ:

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Τα καταστήματα STICKY διαθέτουν τη μεγαλύτερη γκάμα σε αυτοκόλλητα τοίχου, στη καλύτερη σχέση ποιότητας προς τιμή, σε μεγέθη και χρώματα, ακόμη και σε σχέδια της επιλογής σας, διπλής όψης, φτιαγμένα από βινύλιο, που τους προσδίδει το πλεονέκτημα της πολύ εύκολης τοποθέτησης και καθαρισμού σε περίπτωση που τα βαρεθείτε! Επιπλέον, διαθέτουν μια σειρά από χρηστικά είδη διακόσμησης όπως πίνακες, παραβάν, μαξιλάρια και προσωπικά αξεσουάρ από επιλεγμένους οίκους του εξωτερικού. Τα αυτοκόλλητα STICKIES ® περιλαμβάνουν σχέδια για όλα τα γούστα και τις ηλικίες, σχέδια για παιδικά και βρεφικά δωμάτια, για το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα και για όλα τα δωμάτια του σπιτιού, γεωμετρικά, floral , με σύμβολα, με βελούδινη υφή, αυτοκόλλητα πόρτας, πίνακες και πολλά άλλα.

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ:

ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ Το κύριο προϊόν των καταστημάτων STICKY, τα αυτοκόλλητα τοίχου STICKIES ® χαρακτηρίζονται από συγκριτικά πλεονεκτήματα που δικαίως έχουν αναδείξει το brand STICKY στην αγορά: Εξαίρετη ποιότητα υλικών, φτιαγμένα από ανθεκτικό, ματ αυτοκόλλητο φύλλο βινυλίου σε αντίθεση με τα χαμηλής ποιότητας και κόστους χάρτινα αυτοκόλλητα που κυκλοφορούν ευρέως και συνήθως προκαλούν ζημιές στους τοίχους. Έτσι τα σχέδια των STICKIES ® δίνουν την εντύπωση ότι είναι βαμμένα στον τοίχο! Εύκολη τοποθέτηση, τα STICKIES ® τοποθετούνται πανεύκολα, ακόμα και σε ελαφρώς σαγρέ τοίχο. Διπλής όψεως, μπορείτε να τα κολλήσετε και σε βιτρίνα ή τζάμι! Εύκολος καθαρισμός, με απλά ένα ελαφρώς υγρό πανί! Εύκολη αφαίρεση, ακόμη και μετά από χρόνια, η αφαίρεση γίνεται πολύ εύκολα, χωρίς σημάδια ή υπολείμματα, καθώς χρησιμοποιούν μια ελαφριά κόλλα με ειδική σύνθεση που δεν μεταφέρεται ποτέ στις επιφάνειες! Εγγύηση 5 ετών, χωρίς έκθεση σε βροχή και ηλιακές ακτίνες θα κρατήσουν όμως ακόμη περισσότερο!

FACTS:

FACTS ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): από 60 ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 20,000 € π εριλαμβάνει διαμόρφωση καταστήματος επίπλωση, εξοπλισμό, αρχικό εμπόρευμα και e ntry f ees ROYALTIES & MRK FEES: 5% ΜΗΝΕΣ ΑΠΟΣΒΕΣΗΣ (εκτίμηση): 18

ENTRY FEES:

ENTRY FEES ε ντός Ελλάδος Τα Entry Fees κυμαίνονται ανάλογα με την περιοχή, το υφιστάμενο πελατολόγιο και την διείσδυση της sticky στην εκάστοτε αγορά. Ξεκινούν από 15,000 ευρώ και καλύπτουν μια σειρά από αρχικές υπηρεσίες, όπως: Άδεια χρήσης σήματος Αποκλειστικότητα περιοχής Αρχιτεκτονικό σχέδιο (προσαρμογή) Αρχικό στήσιμο καταστήματος Υποστήριξη κατά την αρχική λειτουργία Αρχική εκπαίδευση στο σύστημα franchise Αρχική εκπαίδευση στο λογισμικό (ERP) Άδεια χρήσης λογισμικού (ERP) Social media Grand opening marketing

ENTRY FEES (συν.):

ENTRY FEES (συν.) ε κτός Ελλάδος Τα Entry Fees κυμαίνονται ανάλογα με την δυναμική της εκάστοτε χώρας, αναφορικά με την ανάπτυξη δικτύου καταστημάτων. Η επένδυση του εκάστοτε συνεργάτη αφορά και εξοπλισμό παραγωγής για τον σχεδιασμό και κοπή των αυτοκόλλητων, τα οποία και θα διαθέτει στα δικά του καταστήματα και στων δικαιοδόχων της χώρας του. Κ αλύπτουν μια σειρά από αρχικές υπηρεσίες, όπως: Άδεια χρήσης σήματος Αποκλειστικότητα χώρας Αρχιτεκτονικό σχέδιο (προσαρμογή) Αρχική εκπαίδευση: στο σύστημα franchise και στο λογισμικό (ERP) για την έναρξη και στήσιμο των νέων καταστημάτων, όσο και για τον έλεγχο και παρακολούθηση σε θέματα παραγωγής Social media Grand opening marketing

ENTRY FEES (συν.):

ENTRY FEES (συν.) εκτός Ελλάδος Ο υπολογισμός των Entry Fees για δικαιώματα master/area γίνεται βάση της δυναμικής ανάπτυξης, π.χ. αν η χώρα/περιοχή κρίνεται ότι χαρακτηρίζεται από δυναμική 5 καταστημάτων sticky , τα Entry Fees προσδιορίζονται π.χ. ως 5 Χ 20,000 ευρώ, δηλ. 100,000 ευρώ Η σύμβαση δικαιόχρησης προβλέπει όρο αίρεσης της γεωγραφικής αποκλειστικότητας αν ο συνεργάτης δεν εκπληρώσει τους ποσοτικούς στόχους κύκλου εργασιών και πλήθους καταστημάτων, που θα έχουν προσδιορισθεί από κοινού. Το συνολικό ποσό των Entry Fees καταβάλλεται: ε ξ’ ολοκλήρου και ο συνεργάτης διατηρεί το δικαίωμα της γεωγραφικής αποκλειστικότητας τ μηματικά ανά κατάστημα, με καταβολή 40,000 ευρώ για το πρώτο κατάστημα, λόγω της αρχικής εκπαίδευσης στο σύστημα franchise και σε θέματα παραγωγής και με το προβλεπόμενο ποσό για τα επόμενα καταστήματα.

EXTRAS:

EXTRAS ΧΩΡΑ ΙΔΡΥΣΗΣ: ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑΡΞΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ: 2009 ΕΝΑΡΞΗ FRANCHISE: 2012 AΡΧIKH ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ FRANCHISEE & ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΡΕΥΝΑ - ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΑΓΟΡΑΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ: ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ FRANCHISEE: ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ: 1 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ: ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ σε έτη: 5

authorStream Live Help