POWER POINT UNIVERS

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

L’UNIVERS : 

L’UNIVERS

Slide 2: 

VIATJANT AL VOLTANT DEL SOL HI HA 8 PLANETES QUE GIREN AL VOLTANT DEL SOL, CADA UN AMB UNA MIDA I UN COLOR DIFERENTS. MERCURI, VENUS, I MART SÓN PLANETES SÒLIDS DE ROCA DURA COM LA TERRA, MENTRE QUE JÚPITER, SATURN, URÀ I NEPTÚ SÓN FETS DE GAS. N’HI HA QUE TENEN LLUNES; D’ALTRES, NO. LA LLUM DEL SOL QUE REFLECTEIXEN FA QUE TOTS BRILLIN EN MIG DE LA FOSCOR DE L’ESPAI.

EL SOL : 

EL SOL EL SOL ÉS UN ESTEL QUE IL.LUMINA TOTS ELS PLANETES. ÉS UNA BOLA DE GAS MOLT CALENT, ON ES PRODUEIXEN EXPLOSIONS QUE FAN QUE BRILLI I DEIXI ANAR CALOR.

MERCURI : 

MERCURI ÉS EL PLANETA QUE ES TROBA MÉS APROP DEL SOL I UN DELS MÉS PETITS. S’ASSEMBLA MOLT A LA NOSTRA LLUNA, AMB CRÀTERS PER TOT ARREU. DURANT EL DIA I FA MOLTA CALOR I DE NIT MOLT FRED.

VENUS : 

VENUS ÉS EL PLANETA QUE MÉS S’ASSEMBLA A LA TERRA I EL QUE ESTÀ MÉS A PROP NOSTRE. TÉ VOLCANS, MUNTANYES, CRÀTERS I ESTÀ COBERT PER UNA CAP D’AIRE I NÚVOLS VERINOSOS. AQUESTS NÚVOLS NO DEIXEN QUE MARXI EL CALOR, I AIXÒ FA QUE HI HAGI UNA TEMPERATURA INSUPORTABLE.

LA TERRA : 

LA TERRA HI HA TANTA AIGUA ALS MARS I OCEANS QUE VISTA DES DE L’ESPAI ÉS DE COLOR BLAU, AMB NÚVOLS BLANCS FLOTANT ALS SEU VOLTANT. DE TOTS ELS PLANETES ÉS L’ÚNIC QUE HI HA VIDA: PLANTES, ANIMALS… I NOSALTRES! GRÀCIES A LA CAPA D’AIRE QUE ENS ENVOLTA, L’ATMÒSFERA, FA QUE LA TERRA ES MANTINGUI AGRADABLEMENT CALENTA I QUE TINGUEM AIRE PER PODER RESPIRAR.

MART : 

MART ÉS MÉS PETIT QUE LA TERRA. ÉS UN PLANETA SEC, FRED, AMB VOLCANS ALTÍSSIMS, VALLS PROFUNDES I GRANS DESERTS DE SORRA VERMELLA. A VEGADES HI BUFEN VENTS FORTÍSSIMS QUE PROVOQUEN TEMPESTES DE SORRA TAN GRANS QUE TAPEN TOT EL CEL AMB UN NÚVOL DE COLOR ROSA.

JÚPITER : 

JÚPITER TOTES AQUESTES FRANGES DE COLORS SÓN NÚVOLS DE GAS VERINÓS QUE ES MOUEN MOLT RÀPIDAMENT PEL CEL, FORMANT REMOLINS I ONADES COM SI FOSSIN UN MAR. JÚPITER TÉ MOLTES LLUNES.

SATURN : 

SATURN ESTÀ ENVOLTAT PER BONICS ANELLS ACOLORITS QUE GIREN AL SEU VOLTANT. ELS ANELLS ESTAN FORMATS PER PETITES PEDRES, ROQUES I BOCINS DE GEL DE DIFERENTS MIDES. SATURN, FORMAT PER GASOS ÉS TAN LLEUGER QUE PODRIA FLOTAR AL MAR… SI N’HI HAGUÉS UN DE PROU GRAN.

URÀ : 

URÀ AQUEST PLANETA GASÓS NO FA COM ELS ALTRES: GIRA SOBRE SI MATEIX TOMBAT I EN EL SENTIT INVERS DE LA TERRA. A CAUSA D’AQUESTA POSICIÓ, LA MEITAT D’URÀ ÉS IL.LUMINADA MOLT TEMPS PEL SOL: HI ÉS DE DIA 21 ANYS I A L’ALTRA MEITAT DE NIT. ESTÀ RODEJAT D’ANELLS QUE VAN SER DESCOBERTS NO FA GAIRE.

NEPTÚ : 

NEPTÚ ÉS EL PLANETA QUE ESTÀ MÉS LLUNY DEL SOL, I TARDA 164 ANYS A FER TOTA LA VOLTA, MENTRE QUE LA TERRA NOMÉS TARDA 1 ANY. ELS NÚVOLS QUE L’ENVOLTEN SÓN DE COLOR BLAU, SÓN BONICS PERÒ PERILLOSOS. AQUÍ BUFEN ELS VENTS MÉS VIOLENTS DEL SISTEMA SOLAR.

FI : 

FI

authorStream Live Help