boldog születésnapot erikám!

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

Békés álmaidba ne csalódjál soha. Oltalmazzon az angyalok mosolya. Lelkedben béke és szeretet virítson. Düh és gaz álnokság meg ne szomorítson. Ostoba szólamra ne hajoljon szíved. Gazdagság kísérje minden vidám lépted!:-)

Comments

Presentation Transcript

Slide 1:

Eenvoud „Légy boldog, teljes szívemmel kívánom, hogy tökéletes anyagi biztonságban, bőségben, egészségben és boldogságban élj a családoddal!" Kigyósi Moni Boldog Születésnapot Erika!

Slide 2:

Amire majd emlékezni szeretnél, most kell megvalósítanod! Ma Neked, holnap is Neked minden földi jót, hisz ma van a születésnapod !

Slide 3:

A múlt az egyetlen az életedben, amin már biztosan nem változtathatsz.

Slide 4:

Kis dolgoknak örülhetünk igazán a nap folyamán! Mindig legyen előtted út, fújjon a szél a hátad mögül. Arcodat melegen süsse a nap, földedet öntözze lágy eső!

Slide 5:

Nem mondom, hogy mennyi év van mögötted, lényegtelen. Észrevetted, hogy az egyetlen kor, amikor szerettünk volna öregebbek lenni, az, amikor gyerekek voltunk?

Slide 6:

Ha kevesebb, mint tíz éves vagy, olyan izgatott vagy a korod miatt, hogy tört részekben gondolkodsz.

Slide 7:

„Mennyi idős vagy” „Négy és fél!” Soha nem vagy harminchat és fél. Te négy és fél vagy, hamarosan öt leszel! Ez a kulcs.

Slide 8:

Amikor tizenéves leszel, nem tudnak visszatartani. Ugrassz a következő számra, vagy még egy picit tovább .

Slide 9:

. Hány éves vagy?” „ 16 leszek!” Lehet, hogy csak 13 vagy, de 16 leszel! És akkor életed legnagyobb napja… 21 LETTÉL!!! Maguk a szavak egy ünnepléssel érnek fel. 21 LETTÉL... IGEEEEN!!!!

Slide 11:

Barát az, aki a szívedet érinti meg, amikor a kezét nyújtja feléd.

Slide 12:

A legszebb pillanatok, amikor visszaemlékezünk .

Slide 13:

Legyen ez a nap ragyogó napsugár, s benne Te Kedves tündér lány Élj örökké, úgy ahogy szeretnél! Vagy, ahogy bennem: tisztán és őszintén.  Erikának! 2011. 03. 05. napjára! Legyen ez a nap ragyogó napsugár, s benne Te Kedves tündér lány Élj örökké, úgy ahogy szeretnél! Vagy, ahogy szívemben: tisztán és őszintén.

Slide 14:

 Találjanak rád ma éjjel is csodatevő álmot hozó kis manók,s én addig is szeretettel: Boldog szülinapot kívánok!

authorStream Live Help