HOE AVAST-MELDINGEN UITSCHAKELEN ALS U WERKT

Views:
 
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

HOE AVAST-MELDINGEN UITSCHAKELEN ALS U WERKT? :

HOE AVAST-MELDINGEN UITSCHAKELEN ALS U WERKT?

Slide2:

Wanneer u op kantoor werkt, presentaties geeft of videogames speelt, kan het constante geluid van meldingen erg vervelend zijn. Hoewel het goed is dat uw antivirusprogramma u op de hoogte houdt van elke kleine update of wijziging, wilt u zich soms maar op één ding concentreren. Het enige dat u in die tijd wilt doen, is uw concentratie op één ding richten en het zo snel mogelijk afhandelen. Om dit vervelende probleem op te lossen, kunt u contact opnemen met de  klantenondersteuning van Avast  en direct oplossingen krijgen .

1. SCHAKEL DE STIL OF GAMING-MODUS IN:

1. SCHAKEL DE STIL OF GAMING-MODUS IN Als u niet gestoord wilt worden, schakelt u de gaming- of stille modus in, waardoor Avast u niet zal storen wanneer een toepassing op volledig scherm wordt uitgevoerd. Zo word je niet gestoord met vervelende berichten. Om deze modus snel in te schakelen, Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram. Klik in het menu dat verschijnt op de Silent / Gaming-modus.

U kunt deze optie ook openen vanuit de hoofdgebruikersinterface::

U kunt deze optie ook openen vanuit de hoofdgebruikersinterface : Ga naar Instellingen Klik op de algemene optie Vink het vakje aan voor Stille / Spelmodus. Als u problemen ondervindt bij het volgen van de procedure, neem dan contact met ons op via het  technische servicenummer van Avast .

2. ZET GELUIDEN UIT:

2. ZET GELUIDEN UIT Alle geluiden uitschakelen is een andere manier om van het probleem af te komen. STILTE MELDINGEN Open de gebruikersinterface van Avast. Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Geluiden Schakel het selectievakje Avast-geluiden inschakelen uit. Als u een aangepast geluidstempo heeft geïnstalleerd, schakelt u het selectievakje Voiceover-geluiden gebruiken uit.

KIES MELDINGEN DIE U WILT STILZETTEN:

KIES MELDINGEN DIE U WILT STILZETTEN Avast heeft 6 evenementen waaraan meldingen zijn gekoppeld en u heeft de mogelijkheid om deze vakjes naar keuze uit te schakelen. 3. SCHAKEL DE SOFTWARE-UPDATER UIT Software-updater stelt u op de hoogte van de verouderde software die uw aandacht nodig heeft. U kunt echter controleren of er updates zijn door de interface handmatig te openen. Als u de meldingen wilt uitschakelen ,

Slide7:

Ga naar Instellingen -> Tools -> Software Updater Klik op Aanpassen Schakel de optie 'Meldingen (pop-up) ingeschakeld' uit. Neem onmiddellijk contact op met ons  technische serviceteam van Avast  als u problemen ondervindt met de software .

Slide8:

Afgezien van de bovenstaande 3 oplossingen, heb je ook de mogelijkheid om de opschoningsmeldingen en pop-up uit te schakelen. Onze vertegenwoordigers van de  klantenservice van Avast  zijn 24/7 beschikbaar voor het geval u hulp nodig heeft. U kunt met hen in contact komen via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven dat ze er zullen zijn met directe en betrouwbare oplossingen .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Hp printer ondersteuning belgie bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help