WAAROM BLOKKEERT AVAST DE WEBSITE DIE IK WIL

Views:
 
     
 

Presentation Description

Onze technici van de klantenservice van Avast werken 24/7 om u de beste klantenondersteuning te bieden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen voor hulp via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning.

Comments

Presentation Transcript

WAAROM BLOKKEERT AVAST DE WEBSITE DIE IK WIL BEZOEKEN?:

WAAROM BLOKKEERT AVAST DE WEBSITE DIE IK WIL BEZOEKEN ?

Slide 2:

Avast is een prima antivirus programma dat erom bekend staat dat het perfect doet wat het doet. Het scant automatisch uw computersysteem zodra u het opent, beschermt het tegen alle soorten cyberdreigingen, geeft ouders controle over de websites die hun kind bezoekt en nog veel meer tegen een redelijke prijs. Dus wat kan iemand nog meer vragen in een antivirus programma ?

Slide 3:

Onze  klantenservice van Avast  heeft echter nog steeds een aantal klachten ontvangen over het blokkeren van websites door de antivirus. Het foutbericht luidt: "Web Shield heeft een schadelijke webpagina of bestand geblokkeerd." Dit probleem is van groot belang omdat het u ervan weerhoudt belangrijke websites te bezoeken en programma's te openen .

Slide 4:

U moet weten dat Avast websites blokkeert die een geschiedenis of phishing hebben of daardoor op de zwarte lijst zijn geplaatst. Maar u kunt de website bezoeken door de Web Shield-module uit te schakelen of de website toe te voegen aan uw lijst met uitsluitingen. Om u te helpen, heeft onze  technische ondersteuning van Avast  een paar trucs vermeld die u kunt volgen om de foutmelding 'Avast blokkerende websites of programma's' te verwijderen .

WEB SHIELD & HTTPS-SCANNEN UITSCHAKELEN:

WEB SHIELD & HTTPS-SCANNEN UITSCHAKELEN Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram -> Selecteer 'Open Avast! gebruikersinterface '-> Real-Time Shields -> Web Shield -> Druk op Stop om het Web Shield uit te schakelen. Verwijder het vinkje bij de optie 'HTTPs-scannen inschakelen'. Selecteer 'Stop voor 10 minuten' of 'Permanent stoppen'. Druk op Ja om te bevestigen. Start de Web Shield-module opnieuw door op de knop Start in de instellingen te klikken .

RESET AVAST NAAR STANDAARD INSTELLINGEN:

RESET AVAST NAAR STANDAARD INSTELLINGEN Soms blokkeert Avast internettoegang omdat u zich met de firewall heeft bemoeid of een update iets heeft veranderd. In dergelijke gevallen hoeft u Avast alleen maar terug te zetten naar de standaardwaarden en uw pc opnieuw op te starten .

UPDATE AVAST NAAR DE NIEUWSTE VERSIE:

UPDATE AVAST NAAR DE NIEUWSTE VERSIE Open Avast -> Ga naar Menu -> Instellingen -> Algemeen -> Bijwerken -> Controleren op updates

SCHAKEL TIJDELIJK AVAST BESCHERMING UIT:

SCHAKEL TIJDELIJK AVAST BESCHERMING UIT Ga naar de taakbalk -> Klik met de rechtermuisknop op het Avast-pictogram -> Kies de optie Avast-schildbeheer. Kies hoelang u Avast-beveiliging wilt uitschakelen. Klik op Ja om de tijdelijke uitschakeling te bevestigen Nu kunt u gemakkelijk de geblokkeerde websites bezoeken omdat het blokkeerprobleem is opgelost .

REPAIR AVAST INSTALL ATIEP ROGRAMMA:

REPAIR AVAST INSTALL ATIEP ROGRAMMA Open Avast -> menutabblad Ga naar Instellingen -> Algemeen -> Problemen oplossen Klik op App repareren om door te gaan .

WEBSITES TOEVOEGEN AAN DE UITSLUITINGENLIJST:

WEBSITES TOEVOEGEN AAN DE UITSLUITINGENLIJST Open Avast Klik op de 'Real-Time Shields' -> Web Shields -> Expertinstellingen -> Uitsluitingen Typ in het gedeelte URL's de URL van de websites die u wilt uitsluiten. Druk op Toevoegen -> Klik op OK

Slide 11:

Als deze oplossingen uw probleem niet oplossen, maak dan een aanmaak aan op ons  Avast technische servicenummer . Onze technici van de  klantenservice van Avast  werken 24/7 om u de beste klantenondersteuning te bieden. U kunt op elk moment contact met ons opnemen voor hulp via e-mail, telefoon of live chat-ondersteuning. We beloven u de juiste hulp te bieden .

Neem contact met ons op:

Neem contact met ons op Avast klantenservice bellen bel nu +32-25885504 Originele bron dank u

authorStream Live Help