WORLDSERIES1

Views:
 
Category: Sports
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

TriviaMaryland WorldSeries I: 

TriviaMaryland WorldSeries I TriviaMaryland.com logo by JoJo

PRIZES: 

PRIZES 1ST $500 2ND $200 3RD $50

TEAMS: 

TEAMS BARFLIES KIDLESS MASON DIXON GANG BANNED FOR LIFE LUNARTICS FEAR THE CRAB SUBURBIA HANSEL, WASHRN BOOBS R’ FUN

REMINDER: 

REMINDER NO CELL PHONES, BLACKBERRIES ETC.

QUESTION # 1 MARYLAND: 

QUESTION # 1 MARYLAND WHICH OF MARYLAND’S STATE NEIGHBORS DO WE SHARE THE SHORTEST LAND BORDER WITH ?

ANSWER # 1: 

ANSWER # 1 VIRGINIA

QUESTION # 2 NFL 4 PARTER: 

QUESTION # 2 NFL 4 PARTER WHAT ARE THE FOUR NFL FRANCHISES THAT HAD OVER 100 REGULAR SEASON WINS IN THE 1990’S ?

ANSWER # 2: 

ANSWER # 2 49ers 113 BILLS 103 CHIEFS 102 COWBOYS 101

QUESTION # 3 ADS & SLOGANS: 

QUESTION # 3 ADS & SLOGANS WHAT COMPANY HAD THE SLOGAN “FLAVOR SO GOOD I FEEL LIKE A QUEEN”?

ANSWER # 3: 

ANSWER # 3 IMPERIAL MARGARINE

QUESTION # 4 TV NAME FIVE : 

QUESTION # 4 TV NAME FIVE AS OF THIS SEASON, WHAT ARE THE LONGEST RUNNING PRIME TIME DRAMA OR COMEDY TV SHOWS CURRENTLY ON THE AIR ?

ANSWER # 4: 

ANSWER # 4 THE SIMPSONS LAW & ORDER ER 7TH HEAVEN STARGATE SG-1

QUESTION # 5 NAME THE DECADE: 

QUESTION # 5 NAME THE DECADE FIRST TELEGRAPH MESSAGE IS SENT BRITIAN ANNEXES HONG KONG EDGAR ALLEN POE’S “RAVEN” IS PUBLISHED KARL MARX WRITES COMMUNIST MANIFESTO BUFFALO BILL IS BORN & ANDREW JACKSON DIES

ANSWER # 5: 

ANSWER # 5 1840’S

QUESTION # 6: 

QUESTION # 6 NAME THE MOVIE

WHITE OLEANDER: 

WHITE OLEANDER

SUNSET BOULEVARD: 

SUNSET BOULEVARD

THANK YOU FOR SMOKING: 

THANK YOU FOR SMOKING

THE TINGLER: 

THE TINGLER

SIDEWAYS: 

SIDEWAYS

INHERIT THE WIND: 

INHERIT THE WIND

OPERATION PETTICOAT: 

OPERATION PETTICOAT

SOME LIKE IT HOT: 

SOME LIKE IT HOT

FAST BREAK: 

FAST BREAK

QUESTION # 7 THE BIBLE: 

QUESTION # 7 THE BIBLE WHO IS GENERALLY REGARDED AS THE AUTHOR OF “THE ACTS OF THE APOSTLES” ?

ANSWER # 7: 

ANSWER # 7 LUKE

QUESTION # 8 WORLD HISTORY NAME FIVE: 

QUESTION # 8 WORLD HISTORY NAME FIVE WHO WERE THE FIVE COUNTRIES BANNED FROM THE OLYMPIC GAMES IN 1920 ?

ANSWER # 8: 

ANSWER # 8 GERMANY AUSTRIA BULGARIA HUNGARY TURKEY

QUESTION # 9 WORD DEFINITIONS: 

QUESTION # 9 WORD DEFINITIONS WHAT WORD’S DEFINITION IS; a suborder of carnivorous aquatic mammals that includes the seals, walruses, and similar animals having finlike flippers as organs of locomotion.

ANSWER # 9: 

ANSWER # 9 PINNIPED

QUESTION # 10 U.S. AGRICULTURE NAME FIVE: 

QUESTION # 10 U.S. AGRICULTURE NAME FIVE BY DOLLAR VALUE, WHAT ARE THE TOP FIVE FOOD FARM PRODUCTS PRODUCED IN THE U.S.A. ?

ANSWER # 10: 

ANSWER # 10 CORN BEEF MILK CHICKENS SOYBEANS

TriviaMaryland: 

TriviaMaryland TriviaMaryland.com logo by JoJo

QUESTION # 11 THE MOVIES: 

QUESTION # 11 THE MOVIES IN THE 1991 MOVIE “HOOK” WHO PLAYED THE PART OF INSPECTOR GOOD ?

ANSWER # 11: 

ANSWER # 11 PHIL COLLINS

QUESTION # 12 NBA NAME FIVE: 

QUESTION # 12 NBA NAME FIVE WHO ARE THE FIVE TALLEST PLAYERS IN NBA HISTORY ?

ANSWER # 12: 

ANSWER # 12 MANUTE BOL 7’7” GHEORGHE MURESAN 7’7” SHAWN BRADLEY 7’6” YAO MING 7’6” CHUCK NEVITT 7’5”

QUESTION # 13 BODIES OF WATER: 

QUESTION # 13 BODIES OF WATER THE ISLE OF MAN IS IN WHAT BODY OF WATER ?

ANSWER # 13: 

ANSWER # 13 IRISH SEA

QUESTION # 14 MUSIC 4 PARTER***: 

QUESTION # 14 MUSIC 4 PARTER*** WHO ARE THE ONLY FOUR ARTISTS OR GROUPS THAT HAVE WON THE GRAMMY FOR ALBUM OF THE YEAR MORE THAN ONCE SINCE 1960 ? (AS SAME ENTITY)

ANSWER # 14: 

ANSWER # 14 FRANK SINATRA 1960, 1966 & 1967 STEVIE WONDER 1974, 1975 & 1977 PAUL SIMON 1976 & 1987 U2 1988 & 2006

QUESTION # 15 TV: 

QUESTION # 15 TV WHAT TV SHOW HAS THE CHARACTERS; LUNA, URSA, OTTO & SHADOW ?

ANSWER # 15: 

ANSWER # 15 “BEAR IN THE BIG BLUE HOUSE”

QUESTION # 16: 

QUESTION # 16 WHO ARE WE ?

# 2: 

# 2

FINAL TIME: 

FINAL TIME

PAULA CREAMER: 

PAULA CREAMER

WARREN BUFFET: 

WARREN BUFFET

CAROLE KING: 

CAROLE KING

GREG RAYMER: 

GREG RAYMER

JANE GOODALL: 

JANE GOODALL

CARMELLO ANTHONY: 

CARMELLO ANTHONY

AMY DUMAS-LITA: 

AMY DUMAS-LITA

MARTY STOUFFER: 

MARTY STOUFFER

QUESTION # 17 DISEASES: 

QUESTION # 17 DISEASES WHAT IS THE MORE WELL KNOWN NAME FOR “HANSEN’S DISEASE” ?

ANSWER # 17: 

ANSWER # 17 LEPROSY

QUESTION # 18 LITERATURE 2 PARTER: 

QUESTION # 18 LITERATURE 2 PARTER WHAT WERE THE, TOP TWO, BEST SELLING NOVELS IN THE U.S.A. IN 2005 ?

ANSWER # 18: 

ANSWER # 18 THE DA VINCI CODE by DAN BROWN THE BROKER by JOHN GRISHAM

QUESTION # 19 WWII: 

QUESTION # 19 WWII WHO WAS KNOWN AS THE “BUTCHER OF LYON” ?

ANSWER # 19: 

ANSWER # 19 KLAUS BARBIE

QUESTION # 20: 

QUESTION # 20 PUT THESE PEOPLE IN ORDER OF THE YEAR THEY DIED FROM EARLIEST TO MOST RECENT. ROY ROGERS MOTHER TERESA ORVILLE REDENBACHER

ANSWER # 20: 

ANSWER # 20 ORVILLE REDENBACHER 1995 MOTHER TERESA 1997 ROY ROGERS 1998

TriviaMaryland: 

TriviaMaryland TriviaMaryland.com logo by JoJo

authorStream Live Help