Hoe McAfee Mobile Security-app installeren

Views:
 
     
 

Presentation Description

McAfee is de meest voorkomende beveiligings-app voor onze Android-apparaten en computers. Het IT-beveiligingsbedrijf van Intel heeft onlangs aangekondigd dat de McAfee Antivirus and Security-app gratis zal zijn op Android. Deze app scant uw bestanden, programma's, emails in IM's. Het beschermt uw apparaat tegen hackers en biedt een sterke beveiliging van al uw persoonlijke gegevens. McAfee is momenteel een van de best beoordeelde beveiligingsapps. Als u ook beveiliging en bescherming voor uw apparaat wilt, installer dan vandaag nog from McAfee-app. McAfee bevat veel voordelen zoals:

Comments

Presentation Transcript

Hoe McAfee Mobile Security-app installeren?:

Hoe McAfee Mobile Security-app installeren ?

Slide 2:

McAfee is de meest voorkomende beveiligings-app voor onze Android-apparaten en computers. Het IT-beveiligingsbedrijf van Intel heeft onlangs aangekondigd dat de McAfee Antivirus and Security-app gratis zal zijn op Android. Deze app scant uw bestanden, programma's, emails in IM's. Het beschermt uw apparaat tegen hackers en biedt een sterke beveiliging van al uw persoonlijke gegevens .

Slide 3:

McAfee is momenteel een van de best beoordeelde beveiligingsapps. Als u ook beveiliging en bescherming voor uw apparaat wilt, installer dan vandaag nog from McAfee-app. McAfee bevat veel voordelen zoals:

Slide 4:

-  Spamfilter - Antivirus firewall -URL blokkeert - Bestandcodering -Web prestatiebooster - Beveiligde bestandsdetectie

Slide 5:

Hieronder vindt u de lijst met stappen voor het installeren van de McAfee-app op Android Mobile Stap-1 Ga naar Google Play Store, zoek naar McAfee Mobile Security install het. Stap-2 Geef hun e-mailadres zodat ze uw McAfee-registratie uw proces kunnen voltooien en klik vervolgens op de knop '' Next ''.

Slide 6:

Stap-3 Maak uw account door de vragen in te vullen. Stap-4 Stel een 6-cijferig wachtwoord in voor uw McAfee-account en ga vervolgens terug naar het McAfee-dashboard. Je zult een kleine oranje cirkel aan je rechterkant vinden, druk daarop .

Slide 7:

Stap-5 Selecteer de beveiligingsvraag en typ uw wachtwoord. Stap-6 Nadat u het wachtwoord hebt ingevoerd, verschijnen er enkele vragen op uw scherm. Select and twee in beantwoord ze. Stap-7 Druk op de knop OPSLAAN en klik op Actieve knop .

Stap-8: Klik op VOLTOOIEN:

Stap-8 : Klik op VOLTOOIEN Yesterday bent u klaar met het installeren van de McAfee-app. U moet uw McAfee-account activateen met McAfee-productsleutel; anders krijgt u geen premiumfuncties van de antivirus. Met deze app kunt u uw identiteit en privacy verbergen en beschermen. Het heeft persoonlijke software voor wachtwoordbeheer en het kan uw sociale mediapagina's scannen op bedreigingen .

Slide 9:

Als u McAfee antivirus al op uw apparaat gebruikt en hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op  McAfee Antivirus klantenservicenummer  . We helpen u graag bij uw McAfee-problemen en nemen niet veel tijd in beslag.

Neem contact op:

Neem contact op McAfee Antivirus klantenservicenummer Bel nu: + 32-25885504 Source Dank je

authorStream Live Help