Wat zijn de stappen om de seriële sleutel van Avast antivirus te activ

Views:
 
Category: Entertainment
     
 

Presentation Description

No description available.

Comments

Presentation Transcript

Slide1:

Wat zijn de stappen om de seriële sleutel van Avast antivirus te activeren?

Slide2:

Avast is zo'n antivirusprogramma dat wereldwijd wordt gebruikt en het garandeert de volledige beveiliging van uw apparaten. Men kan zich inschrijven voor deze toepassing en vervolgens moet u de seriële sleutel activeren. U kunt dit doen door deze gegeven stappen te volgen of u kunt contact opnemen met het  ondersteuningsteam van Avast .

Slide3:

Systeem vereisten: Besturingssysteem: Windows 7, Windows 8, Windows 10, Windows XP en Windows Vista. RAM: 128 MB. Ruimte op de harde schijf: 500 MB gratis. Minimale processor: Intel Pentium 4. Wanneer u klaar bent met het registratiegedeelte, krijgt u uw licentiesleutel op het geregistreerde e-mailadres en dan; je hoeft alleen deze gegeven stappen te gebruiken.

Slide4:

Aanwijzingen om te gebruiken: Eerst moet u uw pc inschakelen en vervolgens verbinden via een beveiligde internetverbinding. Nadat u dit hebt gedaan, navigeert u naar het Avast-pictogram en moet u het openen door erop te dubbelklikken en de interface wordt geopend. Daar moet u rechtsboven op "Instellingen" drukken. Daarna moet u op "Registratie" drukken en u kunt ook navigeren door op systray Avast-pictogram te drukken en vervolgens op "Registratie-informatie" te drukken.

Slide5:

Nu moet u in uw nieuwe scherm op "Offline registratie" drukken die u kunt vinden onder de registratiedatum. Daarna wordt u gevraagd uw licentiesleutel in te voeren waar u op "Licentiesleutel invoegen" moet drukken en voert u vervolgens de licentiesleutel in (C47315810H1200A0119-HUM6UUV9) en vervolgens wordt u gevraagd om te bevestigen en moet u op " Oke."

Slide6:

Nu kunt u de gratis beveiligingssleutel voor een jaar goed gebruiken en vindt u de registratiegegevens in het gedeelte 'Registratie'. Stappen om de seriële sleutel van uw aangeschafte licentie te activeren

Slide7:

Als u Avast Premium-producten (Pro, Internet Security en Premier) aanschaft en een licentiesleutel nodig hebt, moet u de informatie op de officiële site van Avast invullen. Zorg er echter voor dat u tijdens het afrekenen een e-mailadres invoert. Nadat u deze stappen hebt gevolgd, kunt u de Avast-antivirusapplicatie 2018 activeren. U kunt een beroep doen op het  ondersteuningsnummer van Avast  om hulp te vragen van zijn experts.

Slide8:

Neem contact met ons op via +32 25885504 Dank je SOURCE

authorStream Live Help